Media

Αρχελάου 5: Η Δώρα νομίζει πως ο Ορφέας τα έχει μπλέξει με την Αγγελίνα

Αρχελάου 5: Εβδομάδα παρεξηγήσεων για την παρέα της Αρχελάου! Η Δώρα νομίζει πως ο Ορφέας τα έχει μπλέξει με την Αγγελίνα.

Ο Τεό, πάλι, προσπαθεί να στήσει ένα πάρτι για να σαμποτάρει το μπαρ υπέρ της Κέλλυς, αλλά ο Ματθαίος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο στη νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 11ο: Η Δώρα νομίζει πως ο Ορφέας τα έχει μπλέξει με την Αγγελίνα και αυτό δημιουργεί αναστάτωση στην παρέα. Ειδικά από τη στιγμή που το μαθαίνει ο Ματθαίος. Η Λαμπρινή βάζει τον κυρ Σωτήρη στον μαγικό κόσμο του healthy lifestyle.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Κέλλυ καταστρώνει άλλο ένα σχέδιο για να κλείσει το μπαρ, αλλά αποτυγχάνει ξανά εφόσον η Λαμπρινή φαίνεται να ξέρει πράγματα για τον μυστηριώδη συμβολαιογράφο που θα εμφανιστεί στην Αρχελάου.

Ο Ορφέας έχει πει στη Μόνικα ότι δεν γίνεται ν’ απομακρυνθεί από τη Λυδία, εφόσον είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Λυδία περνάει ένα κρυολόγημα στο σπίτι της Κέλλυς και εκεί ο Ορφέας την προσεγγίζει ζητώντας συγγνώμη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί και ο Τεό αναλαμβάνει να του γυρίσει ένα promo βίντεο της συμφοράς. Η Αγγελίνα έχει, επίσης, συμβουλές για να «ανέβει» το μαγαζί και καταλήγει να έρχεται επικίνδυνα κοντά στον Στέφανο.

Αρχελάου 5: Ο κυρ Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα-Λαμπρινή

Αρχελάου 5: Ο Ορφέας έχει δεχτεί τον παράλογο όρο της Μόνικας

Αρχελάου 5 – Βάσω Καβαλιεράτου: Η Μαρούκα, οι ανατροπές και τα… Νούμερα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved