Πρεμιέρα για τους Weekenders -Τα πρώτα λόγια Πάτρα-Πανόπουλου & η επιστροφή με συγκίνηση του Μακρίδη
Media

Πρεμιέρα για τους Weekenders -Τα πρώτα λόγια Πάτρα-Πανόπουλου & η επιστροφή με συγκίνηση του Μακρίδη

Μία νέα τηλεοπτική παρέα, οι Weekenders, μάς συστήθηκε σήμερα το πρωί (21/9) σε μία πρεμιέρα που τα είχε όλα και κυρίως άγχος για την πρώτη επίσημη on air!

Ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Εβελίνα Νικόλιζα έχουν υποσχεθεί να προσεγγίζουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με infotainment διάθεση και σύγχρονη οπτική τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές που χαρακτήρισαν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και όλα όσα θα σχολιαστούν τις επόμενες μέρες.

Weekenders: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη

weekenders-2.jpg

Στα πρώτα τους λόγια, τόσο ο Θανάσης Πάτρας όσο και ο Δημήτρης Πανόπουλος φρόντισαν να κρύψουν καλά την αγωνία των πρώτων αυτών στιγμών on air, και σχεδόν αμέσως μόλις καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, ξεκίνησαν να αναφέρουν ένα προς ένα τα θέματα που θα φιλοξενήσουν σήμερα στην εκπομπή.

weekenders-3.jpg

Οι ειδήσεις της επικαιρότητας, τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας, ό,τι συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, οι ενδιαφέρουσες στιγμές του αθλητισμού, τα in και out των social media, έτσι όπως τα βλέπουμε και τα συζητάμε με τις παρέες μας. Ανατρεπτικές ενότητες με πολύ χιούμορ, ενδιαφέροντα video με όλα όσα αξίζουν να αποτυπωθούν σε εικόνα, καλεσμένοι που θα θέλαμε κι εμείς να τους ακούσουμε να διηγούνται τις ιστορίες τους.

Στην πολυσυλλεκτική παρέα του Σαββατοκύριακου θα βλέπουμε και τον Μίλτο Μακρίδη ο οποίος επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση.

miltos-makridis.jpg

Η συγκίνησή του ήταν έκδηλη στα πρώτα κιόλας πλάνα του στην εκπομπή, με τους δύο παρουσιαστές να τον αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη και χαρά. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε τους λόγους που απείχε, τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τι θα δούμε από εκείνον στους Weekenders.

makridis-2.jpg

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την πρώτη «καλημέρα» της νέας αυτής τηλεοπτικής παρέας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved