Ανανεωμένη στην πρεμιέρα της η Σίσσυ Χρηστίδου! Oι ανθοδέσμες και η συγκίνηση για τον πατέρα της!
Media

Ανανεωμένη στην πρεμιέρα της η Σίσσυ Χρηστίδου! Oι ανθοδέσμες και η συγκίνηση για τον πατέρα της!

Με πολύ κέφι και χαμόγελα που περίσσευαν, καλωσόρισε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους τηλεθεατές η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής της Χαμογέλα και πάλι

Η παρουσιάστρια, απαστράπτουσα και ανανεωμένη είπε την πρώτη καλημέρα της σεζόν με πολλή χαρά, δείχνοντας να έχει αρκετό άγχος αλλά και πολλή χαρά για την επιστροφή της τηλεοπτικά μετά από ένα γεμάτο ξέγνοιαστες στιγμές και μοναδικές διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, καλοκαίρι.

Λιάγκας: «Η Χρηστίδου έχει καλεσμένη την Σκορδά - Η Φαίη πάει καλά & μακάρι να συνεχίσει»

xristidou-3.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με την παρέα της θα μας κρατήσουν για ακόμα μία σεζόν παρέα τα σαββατοκύριακα, χωρίς αλλαγές στην ομάδα καθώς είναι από εκείνες που λένε πως «ομάδα που κερδίζεις δεν την αλλάζεις»!

xristidou-4.jpg

Η ίδια, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της είχε δηλώσει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που για τέταρτη σεζόν βρίσκομαι στο MEGA και κάνω ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν, παρέα με μια υπέροχη ομάδα. Πάντοτε βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος και με γνώμονα αυτό, στόχος μας είναι να του παρουσιάσουμε θέματα που θα τον ενημερώνουν και παράλληλα θα τον κάνουν να “χαμογελάσει και πάλι».

Φυσικά, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της έναρξης της εκπομπής της, οι ανθοδέσμες ήρθαν η μία μετά την άλλη με πρώτη και καλύτερη εκείνη που έστειλε ο πατέρας της, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας στην πρεμιέρα της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved