Λύγισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο»
Showbiz

Λύγισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή την πρεμιέρα για τη νέα της σεζόν στο Shopping Star μίλησε στο Breakfast@Star τόσο για τα τηλεοπτικά όσο και τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

 

Αρχικά είπε: «Νομίζω ότι πλέον αισθάνομαι και εγώ τη σιγουριά της παρουσίασης, αισθάνομαι πρώτη χρονιά σίγουρα παρουσιάστρια».

77.jpg

Και πρόσθεσε όσον αφορά τον Γιάννη Καραβασάνη: «Δεν με συμβουλεύει, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, δεν ανήκει σε αυτόν τον χώρο, όπως δεν τον συμβουλεύω εγώ. Του αρέσει ως τηλεθεατής γιατί εάν έχει διάλειμμα εκείνη την ώρα, του αρέσει να χαζεύει και να βλέπει και τα αστεία και όλα. Είναι μια καλή ισορροπία και είναι κάτι που το λέει και ο ίδιος».

Fullscreen-capture-23092024-101917.jpg

Και στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λύγισε όταν αναφέρθηκε την εποχή που παρουσίαζε το Pop Up στον Alpha: «Αυτή η εβδομάδα (της πρεμιέρας) ξεκίνησε πολύ ταπεινά και πολύ διαφορετικά απ’ ότι γνωρίζετε. Γιατί έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο, μια εβδομάδα πριν, οπότε για εμένα εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος το να καταφέρω να είμαι ήρεμη, υγιής και να πηγαίνουν τα πράγματα καλά».

Διαβάστε επίσης:

Shopping Star: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ηλιάννα Παπαγεωργίου;

Εκτός από τον νέο κύκλο του GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα! «Ένα όνειρο παίρνει σάρκα και οστά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved