Media

Εκατομμυριούχος: Το απρόσμενο σκηνικό στην πρεμιέρα και η αντίδραση του Αρναούτογλου

Το σύνθημα «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας (23-09).

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Έχοντας ήδη δώσει πάνω από 1.500.000 ευρώ το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε και υπόσχεται και φέτος να μας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές γνώσης και διασκέδασης.

«Χαίρεται! Τι κάνετε; Εδώ είμαστε! Τηλεοπτική σεζόν 2024-2025. Ξέρω το καλοκαιράκι το περάσαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστώ γιατί από ότι φαίνεται είδατε πολύ Εκατομμυριούχο. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Αλλά σας υπόσχομαι πως τα φετινά επεισόδια, που ξεκινάνε σε λίγο με το πρώτο, θα σας κρατήσουν σε μια καταπληκτική κατάσταση, διότι έχει γίνει εδώ πέρα χαμός. Όταν λέμε χαμό, εννοούμε χαμό! Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στον Εκατομμυριούχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη και αποκαλύφθηκε το απρόσμενο καθώς και η αντίδραση του παρουσιαστή.

Η παίκτρια που είχε απέναντι του, του έκανε μια πολύ δυνατή χειραψία με τον Γρηγόρη να εξομολογείται τον… πόνο του.

Δες το απόσπασμα

Σαν σήμερα προβλήθηκε για 1η φορά ο Εκατομμυριούχος - Από τον Παπαδόπουλο στον Αθερίδη & τον Γρηγόρη

Στην πρώτη θέση για τη σεζόν 2023 -2024 το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Εκατομμυριούχος - «Σάρωσε τα πάντα»: Ο παίκτης των 100.000 & η φτιαχτή άγνοιά του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved