Άντζελα Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτιση της εγγονής της: «Είμαι χαζογιαγιά!»
Media

Άντζελα Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτιση της εγγονής της: «Είμαι χαζογιαγιά!»

Η Άντζελα Δημητρίου βάφτισε την εγγονή της και ήταν πιο χαρούμενη από ποτέ. Το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της οικογένειας έδωσαν το «παρών» στη βάφτιση της μικρής Αγγελικής – Μιχαέλας στο Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο-Χρυσοβιτσιώτη.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης έζησαν στιγμές συγκίνησης βιώνοντας την ιερή αυτή στιγμή της βάφτισης.

Η γιαγιά Άντζελα «έκλεψε» τις εντυπώσεις μέσα στη μοναδική δημιουργία που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση. Σατέν σύνολο στο χρώμα της μέντας με δαντελένιες λεπτομέρειες που αναδείκνυαν την σιλουέτα της.

Η κάμερα του Happy Day, δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και η αγαπημένη τραγουδίστρια, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Άντζελα Δημητρίου: Απαστράπτουσα στη βάφτιση της εγγονής της – Το σατέν σύνολο & οι σικ λεπτομέρειες

angela.jpg

«Το συναίσθημά μου είναι περίεργο γιατί ξέρετε όλοι πολλοί καλά ότι πρόσφατα έχω χάσει τη μητέρα μου. Για εμένα είναι πολύ συγκινητικό να ακούω το όνομα του αδερφού μου που και αυτόν τον έχω χάσει και να ακούω και το δικό μου το όνομα. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.

«Για εμένα η εγγονή μου είναι το παν. Είναι ό, τι καλύτερο. Η γιαγιά είναι δύο φορές μαμά. Οπότε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι η πιο καλή γιαγιά, είμαι χαζογιαγιά», συνέχισε.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Τα βαφτιστικά που διάλεξε για την βάφτιση της εγγονής της με την Όλγα Κιουρτσάκη!

Άντζελα Δημητρίου: Βαφτίζει την εγγονή της σε μία βδομάδα & αυτό είναι το προσκλητήριο

Άντζελα Δημητρίου: Η επίσημη εμφάνιση με την οικογένεια της κόρης της, Όλγας μετά τη διαμάχη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved