Media

Φαίη Σκορδά: Πολλές φορές έχω στενοχωρηθεί, έχω πληγωθεί, έχω νευριάσει

Η Φαίη Σκορδά είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι εντάσεις και όσα συμβαίνουν γύρω μας τα διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα.

Πώς καταφέρνει να κρατά χαμηλούς τόνους όταν η θερμοκρασία στο πλατό ανεβαίνει επικίνδυνα;

«Έχει να κάνει με τη δική μου ιδιοσυγκρασία. Αυτό που φέρω και στην καθημερινότητά μου δεν μπορεί να αλλάξει στον αέρα. Δεν γίνεται κάτι επιτηδευμένα επειδή υπάρχουν οι κάμερες. Γενικά βλέπω και θέλω να βλέπω το καλό. Επίσης την ώρα της εκπομπής πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι στον τηλεθεατή που επιλέγει να μας δει. Αυτό με κρατάει. Φυσικά και ανεβαίνει η θερμοκρασία, άνθρωπος είμαι και εγώ. Πολλές φορές έχω στενοχωρηθεί, έχω πληγωθεί, έχω νευριάσει. Μπορεί στο διάλειμμα να είμαι τελείως διαφορετική και να έχω βάλει τα κλάματα. Δεν φωνάζω, συνήθως δεν έχω τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά στον αέρα ξέρω ότι η δουλειά μου είναι να σέβομαι τον τηλεθεατή και δεν θα ήθελα να στενοχωρήσω πραγματικά κάποιον. Σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, η μαμά μου μού είχε πει: “Θα βγεις και πρέπει να αφήσεις στην άκρη αυτό που αισθάνεσαι, γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να σε βλέπει μια (ίαμά που περνάει δύσκολα. Δεν σου επιτρέπεται σε αυτή τη μαμά να είσαι στενοχωρημένη. Πρέπει να της δώσεις δύναμη”. Είχε απόλυτο δίκιο. Το σκέφτομαι πιο έντονα όταν συναντώ τις οικογένειες του “Make a Wish”, πουτα τελευταία χρόνια έχουν μπει και τηλεοπτικά στη ζωή μου».

Φαίη Σκορδά: Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της - «Σκέφτηκα το καλοκαίρι να σταματήσω το πρωινό»

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ έντονο το στοιχείο της αυτοαναφορικότητας στις εκπομπές. Πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που εμπλουτίζει το περιεχόμενο μιας εκπομπής ή μήπως απομακρύνει το κοινό;

«Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Σε ένα ζωντανό πρόγραμμα δεν μπορείς να κρυφτείς ή να παίξεις έναν ρόλο, θα βγει η πραγματική σου αλήθεια. Ο καθένας λειτουργεί βάσει αυτού που πιστεύει ότι είναι, αυτού που αρμόζει στην εκπομπή και αυτού που αρμόζει απέναντι στον τηλεθεατή. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κρίνω το πώς διαχειρίζεται η κάθε εκπομπή τα θέματά της ή ο κάθε παρουσιαστής τις αναφορές που γίνονται γύρω από εκείνον. Δεν ξέρω αν αυτό που λέμε “αυτοαναφορικότητα” συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι υπήρχε και παλαιότερα αλλά εκφραζόταν με έναν διαφορετικό τρόπο»

Πηγή Βήμαgazino

Πρωτιά για το Bungiorno! Το σχόλιο της Σκορδά & η ατάκα Μικρούτσικου - Άλλο fake, άλλο Φαίη

Buongiorno: Επική γκάφα της Σκορδά στην κουζίνα του Σκαρμούτσου - Ω, ρε φίλε! Συγνώμη!

Πρεμιέρα Buongiorno! Η αγχωμένη Σκορδά, το υπερπαραγωγή πλατό και η σπόντα για το πρωινό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved