Παππά για τις οικονομικές διαφορές με τον Λάζαρη - Δεν έχω υπογράψει κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό
Showbiz

Παππά για τις οικονομικές διαφορές με τον Λάζαρη - Δεν έχω υπογράψει κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό

 Η Δανάη Παππά με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς του Alpha, Άγιος Έρωτας μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της σχέσης με τον Λάμπρο Λάζαρη, αλλά και τις οικονομικές τους διαφορές.

Αρχικά είπε η Δανάη Παππά: «Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει».

danai-pappa-6.jpg

Με την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή να ρωτά: «Υπήρξαν κάποιες πληροφορίες από τον δικηγόρο του συντρόφου σου ότι υπήρξε ένα συμφωνητικό. Αυτό ισχύει; Έχεις υπογράψει ένα συμφωνητικό για κάποιο χρέος και θα δίνεις μηνιαία κάποια χρήματα; Αυτό υπάρχει;»

Και η πρωταγωνίστρια τόνισε για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν το οικονομικό όφελος στον πρώην σύντροφό της: «Όχι, δεν υπάρχει. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Διαβάστε επίσης:

Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»

Άγιος έρωτας-H Δανάη Παππά στο gossip-tv.gr: «Η Χλόη ανακαλύπτει κάποια πράγματα που θα τη σοκάρουν»

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved