Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»
Showbiz

Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day φιλοξενήθηκε η Δανάη Παππά το πρωί της Τετάρτης (25-09) με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της σειράς Άγιος Έρωτας.

Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα απάντησε και στις φήμες που μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Άγιος έρωτας-H Δανάη Παππά στο gossip-tv.gr: «Η Χλόη ανακαλύπτει κάποια πράγματα που θα τη σοκάρουν»

danouuz_1725296808_3448362019214147453_232794193.jpg

Η Δανάη Παππά για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε αυτό και ξεκαθάρισε πως μεταξύ τους δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Η μόνη σχέση που τους συνδέει, όπως εξήγησε είναι η συνεργασία που είχαν στο Σασμό.

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο Άγιος Έρωτας. Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και σε αυτό σε βαραίνει. Λες, για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα; Είναι κρίμα! Σίγουρα συνέβησαν πράγματα που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ισχύει κάτι», είπε η Δανάη Παππά.

danai-pappa-lampros-lazaris.jpg

«Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει», σχολίασε την ίδια ώρα για τον χωρισμό της.

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

Δανάη Παππά:«Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με απασχολεί! Δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»

Δανάη Παππά: Εντυπωσιακή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ντόρο για τον χωρισμό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved