Media

Κούλλης Νικολάου: «Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία για το Ταμπού και... παγώσαμε λίμνη»

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή, Buongiorno ήταν ο Κούλλης Νικολάου και μίλησε για τις σειρές του Mega, Famagusta, Ταμπού και Η Γη της Ελιάς.

Η είδηση ότι το Famagusta, η επιτυχημένη σειρά του MEGA που παρουσιάζει την ιστορία της Αμμοχώστου, την εισβολή του 1974 στην Κύπρο μέσα από μαρτυρίες και συνεντεύξεις με συγγενείς αγνοουμένων θα προβάλλεται πλέον στο Νetflix προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Άγκυρας.

Μάλιστα, θα προβληθεί μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το εάν τελικά μπήκε στην πλατφόρμα στην Κύπρο, καθώς στην πρώτη ημέρα που ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα δεν φαινόταν: «Είναι στην Κύπρο με ένα περίεργο τερτίπι. Με το που μπαίνεις στην πλατφόρμα δεν φαίνεται αλλά άμα μετατρέψεις τη γλώσσα στα Ελληνικά, εμφανίζεται στην πλατφόρμα».

Για τoν ρόλο του στη «Γη της Ελιάς» σχολίασε:

«Για τον ρόλο μου, μου λένε πως είναι πολύ κακό. Εγώ παρακάλεσα για αυτός τον ρόλο γιατί πάντα έπαιζα το καλό παιδί, το οποίο ταιριάζει πιο που σε εμένα και ήθελα κάτι άλλο, αν το ψάξω λίγο».

Αυτή την Κυριακή πρεμιέρα θα κάνει στο MEGA η σειρά, «Ταμπού» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου, όπου πρωταγωνιστεί ο Κούλλης Δημητρίου.

«Είναι εξαιρετική δουλειά με σπουδαίους ηθοποιούς. Έχουμε υπερβεί τα πράγματα σε σχέση με το καθημερινό. Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία και παγώσαμε λίμνη. Αυτά τα κάνεις για το σινεμά συνήθως όχι για την τηλεόραση».

Μιλώντας για το Famagusta, είπε:

«Νιώθουμε ευλογημένοι που καταφέραμε και το κάναμε. Είναι η Κύπρος μας, ο πόνος της μάνας, είναι η κατάρα στον πόλεμο. Τον πόλεμο καταριόμαστε, δεν ρίχνουμε ευθύνη σε κανέναν. Στον πόλεμο ρίχνουμε την ευθύνη και οι μάνες υπάρχουν ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Κούλλης Νικολάου - «Λύγισε» on air στο Στούντιο 4: «Ήταν μια ηρωίδα μάνα! Τι μου κάνετε… Άντε»

Κούλλης Νικολάου: Απαντά για τις τουρκικές αντιδράσεις για τη σειρά Famagusta

Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται στην Αγία Νάπα με την Σιμώνη του και αυτοί θα είναι οι κουμπάροι

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved