Ηλέκτρα – Εξελίξεις: H Δόμνα υποψιάζεται τον διοικητή
Media

Ηλέκτρα – Εξελίξεις: H Δόμνα υποψιάζεται τον διοικητή

Ηλέκτρα: Η Δόμνα, η Τιτίκα και ο Βρεττός ψάχνουν στοιχεία τόσο για τον θάνατο του Φανούρη όσο και για τον διοικητή Ορέστη Μίχο. Την ίδια στιγμή, η Ηλέκτρα και ο Παύλος μένουν μόνοι τους και αναπολούν το παρελθόν, ενώ η Αγνή δίνει μάχη με τον χρόνο για να κάνει τον Νικόλα να την ερωτευτεί.

Η Τιτίκα τα καταφέρνει εκεί που αποτυγχάνει η Δόμνα και κάνει τη Δέσπω να της ανοιχτεί, φέρνοντας στο φως μια νέα πληροφορία για όσα υποψιάζονται πως έχουν συμβεί στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή, η Αγνή αποφασίζει να πραγματοποιήσει μια τελευταία επιθυμία του Νικόλα.

Η Ηλέκτρα αποφασίζει να δώσει την ευχή της για το γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της

ilektra.jpg

Την τροπή, όμως, που παίρνουν τα πράγματα δεν τη φανταζόταν ούτε η ίδια. Από την άλλη, η Ηλέκτρα και ο Παύλος προετοιμάζουν ένα ρομαντικό σκηνικό για την πρόταση γάμου που θα κάνει ο καθηγητής στη Νεφέλη. Το πρώην παράνομο ζευγάρι μένει μόνο του και έχει ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Η Ηλέκτρα τον κατηγορεί πως έχασε τον εαυτό του και τον ρομαντισμό του κι εκείνος αρχίζει να της απαγγέλλει ποίηση, φουντώνοντας ξανά σπίθες του παρελθόντος ανάμεσά τους. Εν τω μεταξύ, μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Φιλιώ, η οποία όταν ξυπνάει βρίσκει την κούνια του μωρού άδεια...

1721905501253-777763596-ilektra.jpg

Ο Σωτήρης διαβάζει ένα άρθρο στην εφημερίδα που τον αφορά βγαίνει εκτός εαυτού κι έρχεται αντιμέτωπος με την Ηλέκτρα, που την κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων όταν η Ηλέκτρα τού λέει «Δεν ξέρω ποιος το έκανε, αλλά θα τον βρω... και θα του σφίξω το χέρι». Παράλληλα, ο Βρεττός προσπαθεί να μάθει από τη Δόμνα τι κρύβει και θέλει να βρει την αλήθεια για τον Φανούρη, αλλά η γυναίκα έχει πολύ καλά κρυμμένα τα μυστικά της και είναι σε δίλημμα αν πρέπει να μοιραστεί μαζί του το μυστικό της.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα: Οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα

Ηλέκτρα: Καταιγιστικές εξελίξεις – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ηλέκτρα spoiler: Σε σοκ Νεφέλη και Ηλέκτρα – Ο Παύλος εξαφανίζεται λίγες ώρες πριν από τον γάμο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved