Media

Αρχελάου – Νέα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος κάνει την Κέλλυ ρεζίλι στο πανελλήνιο

Αρχελάου 5: Η Δώρα καταλαβαίνει πως η Λυδία τρέφει συναισθήματα για τον Ορφέα.

Λίγο μετά, οι δύο τελευταίοι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού. Από την άλλη, η Νάντια αγνοείται καθώς έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον Ματθαίο.

Αρχελάου 5: Η Δώρα νομίζει πως ο Ορφέας τα έχει μπλέξει με την Αγγελίνα

Ο Αλέξανδρος, στην προσπάθειά του να τα ξαναβρεί με τη Νάντια, κάνει την Κέλλυ ρεζίλι στο πανελλήνιο. Από την άλλη, ο Στέφανος παραδίδει μαθήματα γοητείας στον Ορφέα, για να μπορέσει να προσεγγίσει με επιτυχία τη Λυδία, αλλά καταλήγει να θέσει τη σχέση του με την Αγγελίνα σε σοβαρό κίνδυνο.

Παράλληλα, η Δώρα έχει καταλάβει πως η Λυδία είναι τσιμπημένη με τον Ορφέα και προσπαθεί να την κάνει να το παραδεχτεί. Όμως εκείνη το αρνείται και έτσι η φίλη της βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που «πάντα πιάνει». Οι μέρες περνούν και τελικά η Λυδία με τον Ορφέα βγαίνουν, επιτέλους, το πρώτο τους ραντεβού κι αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την παρέα.

Την ίδια στιγμή, ο Οδυσσέας γίνεται μέλος μιας αστυνομικής ακτιβιστικής ομάδας που διεκδικεί το δικαίωμα των αστυνομικών... στα μούσια, αλλά σε μια στιγμή υπερβολής καταλήγει στη φυλακή! Εν τω μεταξύ, ο Ματθαίος μαθαίνει ότι ο Στέφανος και η Αγγελίνα τα είχαν και εκεί που θα περίμενε κανείς να τον «περιποιηθεί» αυτός τον αναγκάζει να τα ξαναβρούν με έναν κάπως παράξενο όρο.

Πηγή mytv

Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί

Αρχελάου 5: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Αρχελάου 5: Ο κυρ Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα-Λαμπρινή

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved