Διάφανη Αγάπη: Ο Στέφανος δολοφονείται
Media

Διάφανη Αγάπη: Ο Στέφανος δολοφονείται

Διάφανη Αγάπη: Ο αστυνόμος Στέφανος αγνοεί τις εντολές των ανωτέρων του και πηγαίνει να συλλάβει έναν διαβόητο έμπορο ναρκωτικών.

Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου, καθώς τον πυροβολούν και πέφτει νεκρός στο έδαφος. Όμως κάτι τον εμποδίζει και αρνείται να περάσει στον άλλον κόσμο
Τμήμα Ανθρωποκτονιών στον Πειραιά.

Διάφανη αγάπη - Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ και η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας

0 αστυνόμος Στέφανος Λεοντής λαμβάνει μία πληροφορία για το πού βρίσκεται το «Φάντασμα», ένας διαβόητος έμπορος ναρκωτικών που είναι υπεύθυνος για τη διάδοση του Red Ghost, ενός νέου και πολύ επικίνδυνου ναρκωτικού, που έχει κοστίσει πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης της 20χρονης Αλεξάνδρας Λαμπρινού, ο θάνατος της οποίας διερευνάται από την ομάδα δράσης.

diafani-agapi.jpg

0 εισαγγελέας Αντώνης Πετράτος, γνωρίζοντας τις ανορθόδοξες μεθόδους του Στέφανου, αρνείται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης του «Φαντάσματος». Παρά τις προειδοποιήσεις από τους συναδέλφους του και τον διευθυντή του τμήματος, Νίκο Ραγκούση, αλλά και από τη σύζυγό του, Άννα Καραλή, ανακρίτρια και βοηθό εισαγγελέα, με την οποία έχουν χωρίσει αυτή την περίοδο, ο Στέφανος αποφασίζει να προχωρήσει στη σύλληψη ούτως ή άλλως παρακούοντας τις εντολές. Όμως στην επιχείρηση ο Στέφανος αιφνιδιάζεται από ένα τρίτο άτομο, που τον πυροβολεί τη στιγμή που ετοιμάζεται να συλλάβει το «φάντασμα». Σκοτώνεται επιτόπου, αλλά κάτι τον εμποδίζει να περάσει από την κόκκινη πόρτα, στη ζωή μετά τον θάνατο. Στο κατώφλι της πόρτας και ενώ έχει αγγίξει το πόμολο για να περάσει στον άλλο κόσμο, βλέπει ένα όραμα για το μέλλον, στο οποίο η Άννα απειλείται από τον δολοφόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.

diafani agapi - 1

0 Στέφανος πρέπει να σταματήσει αυτό που θα συμβεί, αλλά πώς; Είναι νεκρός. Περιπλανώμενος στους δρόμους και παρακολουθώντας την οδύνη της γυναίκας του και των συναδέλφων του, πέφτει πάνω του η 17χρονη Φωτεινή. Αυτό το άγνωστο κορίτσι μπορεί να είναι η λύση στα προβλήματα του, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Είναι η μόνη που τον βλέπει και τον ακούει...

Πηγή mytv

Διάφανη Αγάπη: To εξαιρετικό trailer με δράσεις και σκηνές από τη νέα αισθηματική σειρά του Alpha

Διάφανη αγάπη: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Διάφανη Αγάπη – Σαράντης: Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved