Η παραλία – Κάππας: «Οι ήρωες κινούνται σε πραγματικούς χρόνους και το συναίσθημα δεν εκβιάζεται»
Media

Η παραλία – Κάππας: «Οι ήρωες κινούνται σε πραγματικούς χρόνους και το συναίσθημα δεν εκβιάζεται»

Αν και ο Κωνσταντίνος Κάππας μένει πιστός στο θέατρο, το οποίο αποτελεί για εκείνον πεδίο έμπνευσης και δημιουργίας, φλερτάρει με την τηλεόραση όταν βρει την κατάλληλη συνθήκη.

Αυτό συνέβη και στην «Παραλία» της ΕΡΤ1, μια παραγωγή που τον είχε ενθουσιάσει από τον πρώτο κύκλο της. Βέβαια, το κοινό ίσως διχαστεί με τον ήρωα που υποδύεται, τον Χρήστο Τουφεξή, καθώς όπως και ο ίδιος παραδέχεται... δεν είναι και υπόδειγμα.

Κωνσταντίνος Κάππας: «Ήμουν απελπισμένος & δεν είχα λεφτά, τότε κέρδισα το... Τζόκερ!»

1675215412963-548786809-kappas.jpg

Κατά διαστήματα έρχεστε και φεύγετε από τη μικρή οθόνη. Τα τελευταία χρόνια έχετε μια πιο σταθερή παρουσία. Νιώθετε ότι πλέον η μυθοπλασία έχει αποκτήσει μια αξιόλογη δημιουργική βάση;

«Πράγματι συμβαίνει αυτό. Οι τελευταίες δουλειές που έκανα μου άρεσαν πολύ. Έχει να κάνει και με τους συνεργάτες. Με τον σκηνοθέτη Βασίλη Τσελεμέγκο, τον οποίο εκτιμώ, είχαμε κάνει μαζί την “Έξαψη” και ξαναβρεθήκαμε στον “Έρωτα φυγά", ενώ είχαμε πρωτοδουλέψει μαζί στο “Κλείσε τα μάτια”, όπως και με τον Στέφανο Μπλάτσο, που τώρα σκηνοθετεί την “Παραλία”, τον οποίο επίσης σέβομαι. Χάρηκα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση για τη σειρά της ΕΡΤ γιατί μου άρεσε πολύ ωε παραγωγή και είχα σκεφτεί ότι θα ήταν ωραία να παίξω. Και να που έγινε».


Αρα την παρακολουθούσατε!

«Την παρακολουθούσα όλη την προηγούμενη σεζόν. Δεν είχα χάσει ούτε επεισόδιο και να φανταστείτε ότι γενικότερα δεν βλέπω τηλεόραση. Τα παιδιά που παίζουν είναι εξαιρετικά και τόσο οι ερμηνείες όσο και η κινηματογράφηση και η μουσική μού τράβηξαν το ενδιαφέρον. Η σειρά αυτή έχει όλες τις προϋποθέσετε για να νιώσεις ότι δεν κάνεις τηλεόραση, αλλά κινηματογράφο. Μάλιστα αναρωτιόμουν σε τι χρόνους δούλευαν με αυτό το αποτέλεσμα... και τώρα το κατάλαβα (γελάει)».

1675192172767-594156538-kappas.jpg


Οπότε ήσασταν ούτως ή άλλως γοητευμένος από την «Παραλία» και μάλιστα... άκρως ενημερωμένος για το ποιόν τού κάθε ήρωα.

«Έτσι είναι. Το σενάριο είναι φοβερό ενδιαφέρον και πού να δείτε τι έχει να γίνει στη δεύτερη σεζόν. Το ωραίο είναι ότι οι ήρωες κινούνται σε πραγματικούς χρόνους και το συναίσθημα δεν εκβιάζεται. Ο κάθε χαρακτήρας έχει την προσωπικότητά του και όσα συμβαίνουν δεν είναι εξωπραγματικά. “Η παραλία" δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες σειρές. Είναι πολύ αξιόλογη. Και οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν είναι όλοι... περίεργες προσωπικότητες. Θα τους αγαπήσετε»

Πηγή tv24

Κώστας Κάππας: «Έχω τσακωθεί με σκηνοθέτες και μου έχει στοιχίσει στη δουλειά μου»

Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχω παλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να βελτιωθώ και να προχωρήσω»

Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχασα 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved