Βαλαβάνη: Η ζωή μετά τον γάμο με τον Μόργκαν & η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο
Media

Βαλαβάνη: Η ζωή μετά τον γάμο με τον Μόργκαν & η ενόχληση όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

 

Αρχικά ανέφερε: «Η ζωή μετά τον γάμο είναι ίδια και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι ένα δαχτυλίδι και τίποτα άλλο. Όλα είναι ίδια, ήρεμα, ωραία και πολύ χαλαρά, ευτυχισμένα. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από ένα χρόνο στη Κρήτη. Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι αυτή η σχέση οδηγούσε κάπου σοβαρά, αλλά δεν το περίμενα εκείνη τη στιγμή έτσι όπως έγινε».

Photo-shared-by-Evridiki-Valavani-on-September-02-2024-tagging-@morgan.grigoris.-May-be-a-black-and-white-image-of-6-people-people-dancing-and-wedding..jpg

Και όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο είπε ενοχλημένη: «Επειδή έχω κουραστεί με αυτήν την ιστορία γενικότερα. Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου παραπάνω, έχω κάνει το επόμενο βήμα, οπότε δεν θα ήθελα να μιλώ για το παρελθόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το διαγράφω. Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω. Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να το προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή πιο ουσιαστικά και χωρίς να προκαλώ αντιδράσεις. Ήσυχα κι αθόρυβα!».

vasalos-valavani.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved