Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη Μελία Κράιλινγκ: «Στη μαμά σου χρωστάω» -  Έκπληκτη η ηθοποιός
Media

Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη Μελία Κράιλινγκ: «Στη μαμά σου χρωστάω» - Έκπληκτη η ηθοποιός

Με συγκίνηση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 τη Μελία Κράιλινγκ το απόγευμα της Δευτέρας (30-09).

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον «αέρα» πως η μαμά της ηθοποιού ήταν εκείνη που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σπάνια φωτό από το σπίτι της στην Αθήνα - Η εντυπωσιακή βιτρίνα με τα μετάλλια!

zabetoglou-(3).jpg

«Για μένα, Μελία, είναι πολύ περίεργο, γιατί η μαμά σου είναι ένας άνθρωπος που της χρωστάω. Η μαμά σου με βοήθησε όταν ήμουν στην ηλικία σου και μικρότερη, όταν ήμουν νεότερα στη δουλειά, και έκανε πολύ σπουδαία πράγματα για μένα. Και επειδή έχω αυτό το συναίσθημα για την Κάτια, το γεγονός ότι είσαι εσύ τώρα σε αυτή την ηλικία με κάνει να νιώθω… είμαι κάτω τώρα», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την ηθοποιό να μένει έκπληκτη.

zabetoglou-(1).jpg

«Η μαμά σου ήταν αρχισυντάκτρια στο Down Town τότε. Επειδή είχαμε δουλέψει μαζί στο ραδιόφωνο στον ΑΝΤ1, εκείνη έκανε θέματα μόδας κι εγώ τα θέματα Θεσσαλονίκης. Όταν άνοιξαν τα περιοδικά, με βοηθούσε: έλεγε “να πάρουμε τη Νάνσυ”. Δεν γνωριζόμασταν, παρά μόνο από το τηλέφωνο, και όταν άνοιξαν τα περιοδικά, ήταν ο άνθρωπος που με πρότεινε για να δουλέψω, και έτσι κατέβηκα στην Αθήνα. Ήταν πάντα υποστηρικτική», συνέχισε η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη,

Δες το απόσπασμα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκλονισμένη on air με την ιστορία του Καραμίχου – «Μεγάλη κουβέντα αυτή…»

Ζαμπέτογλου: Η λατρεία της κόρης της για τα αυτοκίνητα & η προσωπική ιστορία που διηγήθηκε on air

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Γκρεμίστηκε το πλατό με την κίνηση που έκανε on air: «Έκανα κάτι που δεν έπρεπε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved