To σοκ της Ζαμπέτογλου! «Tο διάβαζα κι έβγαζα κραυγές! Ευτυχώς δεν ήταν μπροστά η κόρη μου»
Media

To σοκ της Ζαμπέτογλου! «Tο διάβαζα κι έβγαζα κραυγές! Ευτυχώς δεν ήταν μπροστά η κόρη μου»

Σοκαρισμένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τα όσα διάβασε και είδε για την υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Συζητώντας το απόγευμα της Δευτέρας (30-09) στην εκπομπή της ΕΡΤ για τις εκτάσεις που έχει πάρει το θέμα με τη βία ανηλίκων στην Ελλάδα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως:

Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη Μελία Κράιλινγκ: «Στη μαμά σου χρωστάω» - Έκπληκτη η ηθοποιός

nansy-(1).jpg

«Το Σαββατοκύριακο ασχολήθηκα πάρα πολύ βλέποντας στο TikTok τι γίνεται, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα. Έχουν βγει στα social media τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών, οι διευθύνσεις τους, τα τηλέφωνά τους και τα επαγγέλματα των γονιών τους. Μάλιστα, δίνονται και ραντεβού εκδίκησης. Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

Ακούσαμε 14χρονους να μιλούν με τέτοιον τρόπο λες και είχαμε να κάνουμε με γκάνγκστερ. Συνέβαινε και στα χρόνια τα δικά μας. Μη λέμε ότι παλιά ήταν όλα ωραία, δεν ήταν. Απλώς τώρα ίσως με τα social media συμβαίνει με μία ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα, οργανώνεται διαφορετικά, είναι ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ τους διαφορετικός;»

nansy-(2).jpg

«Μάλιστα, με αφορμή μία άλλη είδηση που διάβασα. Χαίρομαι που ήμουν μόνη μου στο σπίτι και δεν ήταν η μικρή μου κόρη εκεί, γιατί με έπιασε ένα πράγμα… φώναζα μόνη μου. Το διάβασα και έβγαζα κραυγές, έπαθα σοκ»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σπάνια φωτό από το σπίτι της στην Αθήνα - Η εντυπωσιακή βιτρίνα με τα μετάλλια!

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκλονισμένη on air με την ιστορία του Καραμίχου – «Μεγάλη κουβέντα αυτή…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved