Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιαστήκαμε- Πανδώρα εσύ super star!
Media

Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ενθουσιαστήκαμε- Πανδώρα εσύ super star!

Φανατικοί της Μάγισσας ετοιμαστείτε να απολαύσετε το δεύτερο κύκλο της σειράς και να ξετρελαθείτε.

Εμείς παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά και για μία ακόμη φορά οι προσδοκίες μας δεν έπεσαν έξω. Ο Λευτέρης Χαρίτος έκανε και πάλι το θαύμα του και έδωσε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει τον τηλεθεατή, είτε παρακολουθούσε τον πρώτο κύκλο είτε όχι.

kitsou-magissa.jpg

«Η επόμενη σεζόν της Μάγισσας ήταν μία πρόκληση για όλους μας και σε επίπεδο παραγωγής και καλλιτεχνικά. Ελπίζουμε ότι τα καταφέραμε καλύτερα από πέρσι, αν αυτό γίνεται. Είναι μία πολύ μεγάλη παραγωγή αυτή», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, στη δημοσιογραφική προβολή της σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Village cinemas, το βράδυ της Δευτέρας, 30/09.

Ο κ. Καραγιάννης, παραγωγός της σειράς, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του σε δημοσιογράφους και συντελεστές της.

«Η σειρά αυτή είναι η μεγαλύτερη σειρά του γραφείου μας. Ελπίζουμε να κάνουμε και άλλες, αλλά δεν το βλέπω είπε χιουμοριστικά» ο κ. Καραγιάννης. «Επειδή υπάρχουν αρκετές δυσκολίες με τα μπάτζετ δώσαμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να είμαστε περήφανοι γιατί πιστεύουμε ότι τέτοιες σειρές πρέπει να γίνονται στην ελληνική τηλεόραση έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην ελληνική μυθοπλασία που τόσο ονειρευόμαστε να μπορεί να προχωρήσει για να πάει στο εξωτερικό», είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν λίγο πριν την προβολή της σειράς, Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά

Το πρώτο επεισόδιο και οι εντυπώσεις

Η φωτογραφία, το μοντάζ, η μουσική του Alex Sid, τα υπέροχα για μία ακόμη φορά κοστούμια, το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη αλλά και οι πρωταγωνιστές είναι με μία λέξη… ονειρικά.

1727372950838-82212753-magissa.jpg

Λατρέψαμε την αριστοκράτισσα Πανδώρα που ερμηνεύει η Μαρία Κίτσου. Στριφνή και με ατάκες φωτιά θα αγαπηθεί από τους χρήστες του τουίτερ. Κάθε έκφρασή της και ένα meme. Ένας ρόλος κόντρα σε όσους χαρακτήρες είχε χτίσει αυτά τα χρόνια. Αγαπήσαμε τον Μελέτη Ηλία και τα ιταλικά του ερμηνεύοντας τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι, ξετρελαθήκαμε με τον Σπύρο Τσεκούρα που μετά τον Παοκτσή στη Μουρμούρα έρχεται αδίστακτος Γερακάρης. Σκέτη «φωτιά» η Γιούλικα Σκαφιδά, η ευγενική Έλενα Σαλαμπάση θα μας απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια. Ο Ενετός διοικητής Σίλβιο Εσποζίτο που ερμηνεύει ο Γιώργος Παπαγεωργίου και θα κάψει καρδιές, ενώ ο απόγονος του Μισέλ θα προβληματίσει με τα καλά κρυμμένα μυστικά του.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι όλοι όσοι παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο ανυπομονούσαμε να δούμε και το δεύτερο.

Η σειρά, Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 07/ 10 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.30 από τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι χαρακτήρες των ηρώων! Όλες οι λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Η Πανδώρα χάνει το μυαλό της για τον Σίλβιο

Παπαγεωργίου: Η συνύπαρξη με τη μητέρα του στο σανίδι, η πατρότητα & οι απαιτήσεις στη «Μάγισσα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved