Cash or Trash: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ πήγε για να πουλήσει έναν οδοντιατρικό τροχό του 1940!
Media

Cash or Trash: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ πήγε για να πουλήσει έναν οδοντιατρικό τροχό του 1940!

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Εύα Ντελιδάκη, πήγε στο Cash or Trash με παλιό οδοντιατρικό τροχό και θέλησε να τον πουλήσει. Ποια ήταν η κατάληξη; 

Τη δημοσιογράφο που εργάζεται πάνω από 30 χρόνια στην ΕΡΤ υποδέχθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία άρχισε να τη ρωτάει για τον τροχό-αντίκα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Μάρω Κοντού στο Cash or Trash – Συγκινημένη η Μοιραράκη

eva-delidaki.jpg

Η Εύα Ντελιδάκη, που παρουσίασε τις πρώτες ιατρικές εκπομπές στην ΕΡΤ αλλά και δελτία ειδήσεων, πλάι στην Εύη Δεμίρη, τον Κώστα Χούντα, τον Τέρενς Κουίκ και υπήρξε οικοδέσποινα talk-shows στη Δημόσια Ραδιοφωνία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 είπε για το αντικείμενο που είχε φέρει στο Cash or Trash:

«Δεν είναι δικό μου, είναι μίας εξαιρετικής φίλης, οδοντιάτρου και χρονολογείται από το 1940. Είναι ένας τροχός, με τον οποίο τρόχιζαν τότε τα δόντια. Αυτό το αντικείμενο μας δείχνει ότι μπορεί να έχουμε φτάσει πια σήμερα στην ψηφιακή τεχνολογία και στην τεχνητή νοημοσύνη στην οδοντιατρική… δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι κάποτε ξεκινήσαμε από τον τροχό».

Ο εκτιμητής Θάνος Λούδος, είπε ότι ο συγκεκριμένος οδοντιατρικός τροχός κοστολογήθηκε στα 300 ευρώ, κάτι που όμως δεν άρεσε και πολύ στην Εύα Ντελιδάκη.

«Λίγο απογοητεύτηκα, γιατί ένιωσα ότι η φίλη μου θα στεναχωριόταν. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εκείνη έδινε σαν αξία στο αντικείμενο αυτό», είπε η δημοσιογράφος.

Τελικά, απέρριψε την προσφορά των 400 ευρώ που της έκαναν οι αγοραστές:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved