Μελάς για Ματούλα Ζαμάνη:Δεν μπορεί μια σοβαρή & παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά!Είναι ντροπή!
Media

Μελάς για Ματούλα Ζαμάνη:Δεν μπορεί μια σοβαρή & παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά!Είναι ντροπή!

O Ζαφείρης Μελάς σχολίασε στο Πρωινό την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό.

 

Ο λαϊκός τραγουδιστής είπε: «Δε συμφωνώ με την κοπέλα, ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια αλλά, στο βωμό της επιτυχίας και του χρήματος… Δε ξέρω. Αυτά τα πράγματα τώρα για ποιο λόγο τα κάνουν; Δε μπορώ να καταλάβω. Δε μπορεί μια σοβαρή και παχουλούτσικη κοπέλα να τα κάνει αυτά. Εντάξει είπαμε, στον βωμό της επιτυχίας και του χρήματος τα κάνουμε όλα».

zamani-matoula-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Αν αυτό που έκανε πιστεύει ότι θα της δώσει μεγάλη επιτυχία, καλά έκανε. Δε συμφωνώ. Ήταν λάθος. Δεν ήταν σε ένα prive χώρο για να το κάνει. Ήταν σε ένα δημόσιο χώρο, σε μια συναυλία που βλέπανε χιλιάδες άνθρωποι. Είναι ντροπή. Δε σέβονται. Ίσως τρελάθηκαν κιόλας, δε ξέρω. Δυστυχώς δε σεβόμαστε τον κόσμο που μας αγαπάει και έρχεται να μας παρακολουθήσει.

matoula1_result.jpg

Να βγω εγώ τώρα, 100 κιλά, γυμνός στην πίστα, δε θα μου πετάξουν ντομάτες; Φυσικό είναι. Όσο καλά και να τραγουδάω. Τώρα αν αυτή η κοπέλα το έκανε για να υποτιμήσει τα μανεκέν και να πει ότι κι αυτή είναι ένα μανεκέν χοντρό, τι να πω…».

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Ματούλα Ζαμάνη: Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει

Καινούργιου: Ξέσπασε για τα σχόλια κατά της Ματούλας Ζαμάνη – «Ντροπή! Αηδία, είναι τραγωδία...»

Ματούλα Ζαμάνη: Σε συναυλία της έβγαλε on stage την μπλούζα της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved