Άγιος Έρωτας: Η Θάλεια μαθαίνει την απιστία του Παύλου κι εκείνος την κλείνει στο ψυχιατρείο
Media

Άγιος Έρωτας: Η Θάλεια μαθαίνει την απιστία του Παύλου κι εκείνος την κλείνει στο ψυχιατρείο

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Άγιος έρωτας», που προβάλλεται στον ALPHA, προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και φέρνει τη Θάλεια σε δεινή θέση.


Όταν εκείνη ανακαλύπτει ότι ο Παύλος την απατά με τη Χριστίνα, ο άντρας της τη στέλνει στο ψυχιατρείο

Άγιος Έρωτας – Κουλίεβα: «Προσέχουμε και την τελευταία λεπτομέρεια»

koulieva.jpg


Σύντομα η απιστία του Παύλου με τη Χριστίνα έρχεται στο φως και οι συνέπειες είναι ολέθριες για την οικογένεια Μαρκοπούλου και κυρίως για τη γυναίκα τού, τη Θάλεια. Αρχικά, η Χλόη ακούει κάποια στιγμή τον Πατέρα της να μιλάει με την ερωμένη του στο τηλέφωνο και μεταφέρει την πληροφορία στη μητέρα της. Εκείνη με τη σειρά της ζητάει από τον ντετέκτιβ Θεοδώρου να συνεχίσει την έρευνα προκειμένου να μπορέσει να βρει αποδείξεις ότι ο Παύλος την απατά. Ωστόσο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο Μαρκόπουλος φροντίζει να βγάλει από τη μέση τον ντετέκτιβ, ο οποίος τον εκβιάζει με κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

agios-erotas.jpg

Στη συνέχεια, μία σειρά γεγονότων φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και η Θάλεια ανακαλύπτει σοκαρισμένη ότι ο άντρας της πράγματι την απατά και μάλιστα η ερωμένη του δεν είναι άλλη από. την καλύτερό της φίλη, τη Χριστίνα! Η γυναίκα τρελαίνεται από τη διπλή προδοσία και την κοροϊδία που υπέστη από τα δύο τόσο αγαπημένα της πρόσωπα και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Τότε, στην Ελλάδα του 1958, η μοιχεία, θεωρούνταν ποινικό αδίκημα. Η Θάλεια, λοιπόν, έχει το δικαίωμα να ξεμπροστιάσει δημοσίως τον σύζυγό της, σέρνοντάς τον στα δικαστήρια. Ωστόσο, ο Παύλος είναι αρκετά έξυπνος και οξυδερκής, οπότε γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο θα τον κατέστρεφε, διαλύοντας το κύρος και τη δύναμή του στην πόλη της Στέρνας.

Έτσι, σκαρφίζεται ένα σατανικό κόλπο, προκειμένου να κάνει τη Θάλεια να σωπάσει... Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο άντρας απευθύνεται σε κάποιον ψυχίατρο που εργάζεται σε κλινική, λέγοντάς του ότι δήθεν η σύζυγός του τελευταία αρχίζει να χάνει τα λογικά της και πως κάνει παράλογες σκέψεις, οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τους πάντες. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει και την κλείνει άμεσα στο ψυχιατρείο. Η Θάλεια, από την πλευρά της, κάνει προσπάθειες να αποδείξει ότι δεν είναι τρελή και πως οι ισχυρισμοί της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως αποδεικνύονται μάταιες.

Agios-erwtas.jpg

Η γυναίκα παραμένει στο ψυχιατρείο, όπου υποβάλλεται σε επώδυνες θεραπείες και βιώνει εφιαλτικές ώρες. 0 Παύλος ρωτάει συχνό στην κλινική για την πορεία της υγείας της και προσποιείται ότι νοιάζεται, θέλοντας να αποδείξει σε όλους πόσο στοργικός είναι με όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Την ίδια ώρα, τα τρία παιδιά του ζευγαριού, η Σοφία, η Χλόη και ο μικρός τους αδελφός, είναι αναστατωμένοι με αυτή την εξέλιξη και αγωνιούν για την τύχη της μητέρας τους όσο εκείνη βρίσκεται μακριά από τη θαλπωρή του σπιτιού τους

Πηγή mytv

Άγιος έρωτας – Γκοτσόπουλος: «Ο ήρωας απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να βρει τη γαλήνη μετά την κόλαση»

Άγιος Έρωτας spoiler: O Πατέρας Νικόλας χωρίζει Χλόη και Αργύρη

«Καλλιρρόη επιτέλους δεν είσαι πια η Ματίνα»-Διθυραμβικά τα σχόλια για την πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved