Grand Hotel spoiler: Άγριο έγκλημα στο ξενοδοχείο
Media

Grand Hotel spoiler: Άγριο έγκλημα στο ξενοδοχείο

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ακόμα μία φορά ο Ιορδάνης, ο οποίος αναμένεται να μπλέξει άσχημα. Όλα ξεκινούν όταν στο «Grand Hotel» καταφθάνει ο συνταγματάρχης Δενδρινός μαζί με την κόρη του, την Καλλιόπη.

0 νεαρός εντυπωσιάζεται αμέσως από την παρουσία της και οι σεξουαλικές περιπτύξεις που έχει μαζί της δεν θα του βγουν σε καλό... Σύντομα, η Κυβέλη και ο συνταγματάρχης αποφασίζουν πως οι οικογένειές τους πρέπει να ενωθούν! Όπως είναι φυσικό, ο Ιορδάνης προβάλλει τις αντιρρήσεις του στη μητέρα του, καθώς δεν θέλει με τίποτα να κάνει αυτόν τον αναγκαστικό γάμο.

Grand Hotel - Τρολάρουν τον Νούσια στο Twitter: «Ο Χαραλάμπης νιώθει Πύρρος Δήμας»

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(3).jpg

Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται περισσότερο όταν την επόμενη μέρα καταφθάνει στο ξενοδοχείο η Βενετία. 0 λόγος για την πανέμορφη αδελφή της Καλλιόπης! 0 Ιορδάνης, λοιπόν, αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με τη Βενετία, προκαλώντας την οργή τόσο της Καλλιόπης όσο και του πατέρα της. Η κοπέλα ξεσπάει έντονα για όλο αυτό που συμβαίνει, ενώ ο Ιορδάνης νομίζει πως βρήκε την ιδανική λύση για να αποφύγει τον γόμο τους. Όμως η Καλλιόπη δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Κάποια στιγμή, η κοπέλα, τυφλωμένη από τη ζήλια, χάνει τον έλεγχο και κάνει μια ακραία πράξη.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(13).jpg

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε, καθώς τσακώνεται άσχημα με τη Βενετία, τη σπρώχνει και τη ρίχνει από το παράθυρο, ενώ ο Ιορδάνης παρακολουθεί σοκαρισμένος προσπαθώντας να πιστέψει αυτό που είδε. Η εγκληματική αυτή πράξη σοκάρει το προσωπικό αλλά και τους πελάτες του πολυτελούς ξενοδοχείου. Γρήγορα καλούν ασθενοφόρο και μεταφέρουν τη Βενετία στο νοσοκομείο. Εκεί η τελευταία πέφτει σε κώμα και οι γιατροί δίνουν μια μεγάλη μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Την ίδια ακριβώς στιγμή, η Καλλιόπη απειλεί τον Ιορδάνη πως αν τολμήσει και αποκαλύψει σε κανέναν πως εκείνη έσπρωξε την αδελφή της από το παράθυρο θα τον κατηγορήσει στην Αστυνομία πως αυτός το έκανε. 0 νεαρός δεν μπορεί να πιστέψει πόσο αδίστακτη είναι η Καλλιόπη, ενώ είναι τρελαμένος που ακόμα μία φορά έχει μπλέξει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρόνης συνεργάζεται με τον Πέτρο, την Αλίκη και τον Νικόλα για να καταφέρουν να πιάσουν τον δολοφόνο με το χρυσό μαχαίρι μέσα στο ξενοδοχείο. Έτσι, οργανώνουν ένα ολόκληρο σχέδιο στο οποίο ο καθένας από αυτούς έχει το πόστο του.

GRAND-HOTEL-Epeisodio-1-(12).jpg

Όμως βρίσκονται μπροστά σε ένα σωρό δυσκολίες που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Εν τω μεταξύ, ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι εξακολουθεί να κινείται ανενόχλητος μέσα στο ξενοδοχείο και αυτή τη φορά το θύμα του είναι ο Νικόλας... Συγκεκριμένα, ο νεαρός μπαίνει στο στόχαστρο του μανιακού δολοφόνου και δέχεται επίθεση

Πηγή mytv

Grand Hotel: Η σκληρή σκηνή που έκανε το twitter να ξεσπάσει: «Απαράδεκτο»

Grand Hotel spoiler: Ο Ιορδάνης θεωρείται ύποπτος για φόνο

Grand Hotel: «Τρελάθηκε» το twitter από τα πρώτα πλάνα – Τρεντάρει και τα σχόλια ενθουσιάζουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved