O Τιμωρός: Ο πόλεμος αρχίζει! Ο Λεωνίδας ψάχνει το παρελθόν του Μάρκου
Media

O Τιμωρός: Ο πόλεμος αρχίζει! Ο Λεωνίδας ψάχνει το παρελθόν του Μάρκου

Ο Τιμωρός: Η Έλλη κρύβει από τον Αλέξη ότι επισκέφθηκε τον τάφο του Μάρκου, γεγονός που δυναμιτίζει τη σχέση τους, αφού εκείνος το μαθαίνει από τους άντρες που έχει βάλει να την παρακολουθούν για την ασφάλεια της.

Παράλληλα, οι έρευνες των Κομνηνών για τους υπεύθυνους της έκρηξης οδηγούνται στο κενό, την ώρα που ο Μάρκος τελειοποιεί μεθοδικά το επόμενο χτύπημά του, φροντίζοντας να σαμποτάρει το νέο επιχειρηματικό βήμα των Κομνηνών. 0 Αντώνης αρχίζει και πάλι να κυλά στο ντζόγο, οδηγώντας την Κάτια στην απελπισία, ενώ ο Αλέξης προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις στην οικογένεια, ζητώντας από τη Ναταλία να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο της με τον πατέρα του.

Τιμωρός: Το τρολάρισμα στο twitter με τα… φαντάσματα, η συγκινητική σκηνή και ο συγκλονιστικός Λάλος

timoros.jpg

Ταυτόχρονα, η Έλλη αναζητά τον άγνωστο άντρα που της έσωσε τη ζωή, αγνοώντας ότι είναι ο μεγάλος της εφηβικός έρωτας. Στο μεταξύ, ο Μάρκος αποκαλύπτεται στην Αγγελική και της ξεδιπλώνει τα σχέδιά του. Την ίδια στιγμή, ο Λεωνίδας είναι εξοργισμένος, καθώς ενημερώνεται πως ο μυστηριώδης επιχειρηματίας από την Ιταλία, Άρης Γιαννουλάτος, κατάφερε να αγοράσει την έκταση που ήθελε ο ίδιος. 0 Λεωνίδας κηρύττει εναντίον του έναν άτυπο πόλεμο χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως πρόκειται για τον Μάρκο.

timoros.webp

Μάλιστα, δίνει εντολή να παρακολουθούν τις κινήσεις του μυστηριώδους Άρη Γιαννουλάτου, ενώ αρχίζει έρευνες προκειμένου να μάθει όρο περισσότερα στοιχεία γίνεται για εκείνον, τη ζωή του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ακόμη, ο Λεωνίδας προσπαθεί να πείσει την 'Ελλη να μεσολαβήσει ώστε ο Γιαννουλάτος να συνεργαστεί μαζί τους. Εκείνη δέχεται απρόθυμα, χωρίς να ξέρει ότι τη στέλνουν κατευθείαν στα δίχτυα του παλιού της έρωτα. Από την άλλη, η Ναταλία εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια με τον Πέτρο, προκαλώντας εμφύλιο μεταξύ του Λεωνίδα και του Αλέξη με αφορμή το προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Ισαβέλλα, στο μεταξύ, εξομολογείται στη Μυρτώ το απωθημένο της για τον Πέτρο.

alpha-timoros.jpg

Λίγες ημέρες μετά, ο Μάρκος έρχεται για πρώτη φορά τετ α τετ με την 'Ελλη ύστερα από είκοσι χρόνια, σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση που προμηνύει... φωτιές. Στο μεταξύ, ο Αλέξης γίνεται αποδέκτης μίας απρόσμενης πρότασης που θα αλλάξει τη ζωή του. Στη συνέχεια, η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μάρκο, για να δει πώς πήγε η συνάντησή του με την 'Ελλη, κάνει όμως ένα μοιραίο λάθος, που μπορεί να προδώσει την ταυτότητα του «Άρη Γιαννουλάτου».

Πηγή mytv

Τιμωρός: Ο Μάρκος λυγίζει! Αποκαλύπτει τη ταυτότητά του και καταστρέφει τον Λεωνίδα

Ο Τιμωρός: Έτσι υποδέχτηκαν τη νέα σειρά του Alpha οι τηλεθεατές! Η ετυμηγορία ήρθε από το Twitter!

Ο Τιμωρός: Έκανε πρεμιέρα και επέστρεψε για να... εκδικηθεί, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σταύρου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved