Media

Ταμπού: Η Ματίνα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της

Ταμπού: Την ώρα που ο Λουκιανός βρίσκεται αντιμέτωπος με τα προσωπικά του προβλήματα, με τους εκβιαστές να συνεχίζουν να τον απειλούν και τη Μάρθα να πιστεύει ότι την απατά, η Ματίνα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Παράλληλα, η εξωσωματική της Μελιάς στέφεται από επιτυχία και μένει έγκυος, ενώ η Αλεξάνδρα γυρίζει στα Γιάννενα.

Ταμπού: Κι όμως ο μικρός Άγγελος έχει επώνυμους γονείς!



Μία τραγική είδηση ταράσσει τον Μηνά και τον Χρυσόστομο, καθώς ενημερώνονται ότι μια κοπέλα βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση. Έτσι, σπεύδουν στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτή είναι η Ελίνα. Ευτυχώς ' μαθαίνουν ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να την πείσουν να γυρίσει μαζί τους στα Γιάννενα.

Ωστόσο, εκείνη παραμένει ανένδοτη. Μάλιστα, επιστρέφει στην ενεργό δράση, με σκοπό να εξασφαλίσει λεφτά για τις παράνομες ουσίες. Παράλληλα, η Μαριλένα κάνει προσπάθειες να αποκρύψει την πραγματική της σχέση με τη Σύνθια Τόμσον. Όμως, δυσκολεύεται να καταφέρει να ξεγελάσει την Ελένη, καθώς πρόκειται για μία πολύ ικανή και έμπειρη αστυνόμο. Στη συνέχεια, η Μάρθα καλείται στο τμήμα για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη και ο Σταύρος αγωνιά.

Την ίδια ώρα, μια «μαύρη επέτειος» βαραίνει την οικογένεια Καρτάλη και φέρνει στην επιφάνεια σκληρές αναμνήσεις, οι οποίες έχουν στοιχειώσει τη ζωή του Γαβριήλ και δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει. Στην Αθήνα, ο Λουκιανός εντοπίζει την κοπέλα του βίντεο, η οποία μπορεί να τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Όμως, το ψέμα που επινόησε γύρω από την εξαφάνισή του αποκαλύπτεται... Τα νέα δεδομένα στην οικογένειά του οδηγούν τη Μάρθα στην τρέλα, καθώς αρχίζει και σκέφτεται το χειρότερο πιθανό σενάριο για τον άντρα της. Η γυναίκα είναι πλέον σίγουρη ότι ο Λουκιανός τής λέει ψέματα και πως την απατό, και απαιτεί εξηγήσεις.

Πηγή mytv

Μυρτώ Αλικάκη: Η αλλαγή στη ζωή της, οι επεμβάσεις & το spoiler για το Ταμπού

Το Ταμπού έκανε πρεμιέρα και το Twitter «στάθηκε» περισσότερο στα Γιάννενα: «Eίχα αγοράσει ασημικά»

Ταμπού – Πρεμιέρα: Μια σατανική παγίδα διαλύει τη ζωή ενός άνδρα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved