Ταμπού – Πρεμιέρα: Μια σατανική παγίδα διαλύει τη ζωή ενός άνδρα
Media

Ταμπού – Πρεμιέρα: Μια σατανική παγίδα διαλύει τη ζωή ενός άνδρα

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας φιλόδοξης σειράς του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου, με τίτλο «Ταμπού», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, με διπλό επεισόδιο.

Όπως θα δούμε, δύο φόνοι συγκλονίζουν τα Ιωάννινα, ενώ ένας καθηγητής, ο Λουκιανός, πέφτει θύμα μίας καλοστημένης παγίδας και βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται

Κούλλης Νικολάου: «Πήγαμε σε ειδικό στούντιο στη Ρουμανία για το Ταμπού και... παγώσαμε λίμνη»

1727359851181-963629257-taboo-(1).jpg

Μία παρέα φοιτητών χαλαρώνει στην παγωμένη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων. Όμως ξαφνικά σπάει ο πάγος και αποκαλύπτεται το πτώμα μίας γυναίκας, που φοράει στον λαιμό της ένα ιδιαίτερο κόσμημα γιαννιώτικης τέχνης. Βλέποντας το αποτρόπαιο θέαμα, οι νεαροί σαστίζουν και φωνάζουν βοήθεια. Ταυτόχρονα, τα άτομα που εμπλέκονται στο έγκλημα, το οποίο συνδέεται με μια ιστορία οικογενειακού πόνου, μαθαίνουν τι έχει συμβεί και βιώνουν δύσκολες ώρες. Εν τω μεταξύ, η αστυνόμος Ελένη αναλαμβάνει την υπόθεση και η είδηση της νεκρής αναστατώνει όλη την πόλη.

1727359867679-820774797-taboo-(2).jpg

Παράλληλα, η οικογένεια Καρτάλη, που αποτελείται από τέσσερα αδέλφια, είναι απορροφημένη στη δική της καθημερινότητα. 0 Λουκιανός είναι ο μεγαλύτερος αδελφός και εργάζεται ως καθηγητής πανεπιστημίου. Μάλιστα, ετοιμάζεται να βραβευτεί για το έργο του, αλλά η τελετή δεν ολοκληρώνεται ομαλά, καθώς ο άντρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος 'Εκτορας, ο μικρότερος γιος της οικογένειας Καρτάλη, ανακοινώνει στη γυναίκα του, Μελία, την απόφασή του να χωρίσουν. 0 άντρας είναι ερωτευμένος με την Πέρσα, που δουλεύουν μαζί σε ραδιοφωνικό σταθμό και θέλει να ζήσει με την ίδια. Εκείνη, ωστόσο, είναι και αδελφή της Μάρθας, της συζύγου του Λουκιανού, γεγονός που περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα.

taboo-(2).jpg

Την επόμενη ημέρα, η Μελία επισκέπτεται τον γυναικολόγο της έχοντας στο μυαλό της ένα κρυφό σχέδιο. Η κοπέλα προχωράει σε νέα εξωσωματική, χωρίς να ενημερώσει τον άντρα της, έχοντας την πεποίθηση ότι με αυτόν τον ύπουλο τρόπο θα καταφέρει να τον κερδίσει ξανά. Ωστόσο, ο έρωτας του 'Εκτορα και της Πέρσας φουντώνει.

Πηγή mytv

Μαρίλια Μητρούση: Ο ρόλος στο Ταμπού και η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ταμπού: Γνωρίστε τους «ήρωες» της οικογένειας Καρτάλη με τα σκοτεινά και τα ένοχα μυστικά

Κατερίνα Μισιχρόνη για Ταμπού:«Έχω εντυπωσιαστεί από τον Αντρέα Γεωργίου & τον τρόπο που σκηνοθετεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved