Γη της Ελιάς – Νέα επεισόδια: Κωνσταντίνος και Ισμήνη ξανά μαζί!
Media

Γη της Ελιάς – Νέα επεισόδια: Κωνσταντίνος και Ισμήνη ξανά μαζί!

Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, ελπίζοντας να καταφέρει να επανασυνδέσει τον Κωνσταντίνο με την Ισμήνη.

Έτσι, λέει στη γυναίκα ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Η Ισμήνη στο άκουσμα της είδησης αναστατώνεται και δυσκολεύεται πολύ να αποδεχθεί ότι ο Κωνσταντίνος μετακομίζει στην Αθήνα.

Η Γη της ελιάς: Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν

elia-ismini.jpg

Τότε συνειδητοποιεί ότι έχει μετανιώσει που τον χώρισε με τέτοιον τρόπο και αισθάνεται έτοιμη για μια καινούρια αρχή στο πλάι του. Λίγο αργότερα, συναντάει τον συμβολαιογράφο και του ζητάει συγγνώμη, αλλά η αντίδρασή του τη σοκάρει. Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας, οι δυο τους δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις και αποφασίζουν να είναι και πάλι μαζί. Στη συνέχεια, η επανασύνδεσή τους γίνεται γνωστή στα κοντινά τους πρόσωπα και ο πατέρας της, ο Λυκούργος, δηλώνει τρισευτυχισμένος που το ζευγάρι κατάφερε να σώσει τελικά τον γάμο του. Παράλληλα, ο δικηγόρος ανακοινώνει κάποια δυσάρεστα νέα στον Μιλτιάδη, δηλώνοντάς του ότι προφυλακίζεται για τον φόνο που διέπραξε.

Η γη της Ελιάς Spoiler - Ισμήνη και Κωνσταντίνος ΞΑΝΑ μαζί - 1

Όπως είναι φυσικό, η προφυλάκιση του νεαρού στεναχωρεί πάρα πολύ τη Χάιδω, τη Βασιλική και τον Παρασκευά. Συγχρόνως, ο Λυκούργος συνεχίζει τον αγώνα του ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τη μάρτυρα, ενώ ο Παρασκευάς βρίσκεται στο πλευρό του και τον βοηθάει. Μάλιστα, εκτυπώνει και κολλάει αφίσες σε όλο το χωριό προκειμένου να κάνει τη γυναίκα να εμφανιστεί. Εν τω μεταξύ, η λαδιά ξεκινάει και ο Μιχάλης προθυμοποιείται να αντικαταστήσει τον Μιλτιάδη για να μη μείνει πίσω η δουλειά. Μερικές ώρες αργότερα, η κοπέλα που μπορεί να σώσει τον Μιλτιάδη εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα

Πηγή mytv

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αριάδνη άγρια χτυπημένη και ανάπηρη - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Τάσσου

Η γη της ελιάς: O Παρασκευάς ρίχνει αναίσθητο τον πεθερό του & εξαφανίζεται

Η γη της ελιάς: Αφροδίτη και Μιχάλης γίνονται ζευγάρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved