Άγιος έρωτας - Δημήτρης Παπανικολάου: «Είναι πολύ δυνατή εμπειρία για μένα η τηλεόραση»
Media

Άγιος έρωτας - Δημήτρης Παπανικολάου: «Είναι πολύ δυνατή εμπειρία για μένα η τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο αδίστακτος Παύλος Μαρκόπουλος του «Άγιου έρωτα», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Παρότι έχει μεγάλη πορεία στο θέατρο είναι η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση κι αυτό επειδή «τα πρώτα χρόνια μετά τη σχολή έμπλεξα σοβαρά με το θέατρο. Ήμουν στο ξεκίνημα της Πειραματικής σκηνής στο Εθνικό Θέατρο υπό την διεύθυνση του Στάθη Λιβαθινού.» Και όπως θα πει «είναι πολύ δυνατή εμπειρία και για μένα που δοκιμάζω να παίξω σε τηλεοπτική σειρά, γιατί εκτός του ότι υπάρχει αυτή η αρνητική πλευρά του χαρακτήρα, τώρα πρέπει να δοκιμαστεί σε μια συνθήκη που εγώ δεν έχω ξαναδεί.»

Όπως λέει, είναι προετοιμασμένος ότι λόγω του ρόλου του, που έχει αρκετά αρνητικά χαρακτηριστικά, θα δεχθεί και αρνητικά σχόλια «ναι μάλλον θα ακούσω πολλά».

Dhmhtrhs-Papanikolaoy.jpg

Είχε και παλαιότερα προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα «μου ζήτησαν να είμαι πέρσι στο «Προξενιό της Ιουλίας». Ήταν αδύνατο να συμβεί γιατί πάντα υπήρχε καλοκαιρινή περιοδεία, παράσταση στην Επίδαυρο.» Όταν παρακολούθησε τη σειρά του άρεσε πολύ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του και σκέφθηκε ότι θα ήταν ωραία να συμμετείχε κι εκείνος.

Στην πορεία του έχει περάσει πολλές δύσκολες οικονομικά περιόδους «που έλεγα είναι αδύνατον να βγει ο μήνας και κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μου η διδασκαλία. Υπήρξε μια περίοδος που σταμάτησα για δυο χρόνια σχεδόν και ασχολήθηκα με τη μαγειρική. Είμαι επαγγελματίας μάγειρας, δούλεψα στη Γαλλία σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.»

Αναφερόμενος στις δυσκολίες του ρόλου του «το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι στο θέατρο ίσως να έχω φιλήσει σε κάποιο ρόλο μου, μια φορά ένα γυναικείο χαρακτήρα, και όταν διάβασα τα πρώτα κείμενα αναρωτιόμουν πώς θα το κάνω, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ.»

Δείτε τη συνέντευξη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved