Media

Εβελίνα Νικόλιζα: Η απάντηση μετά τη σπόντα της Γερμανού – Δεν υπάρχει κανένας τσακωμός...

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για την νέα εκπομπή Weekenders, αλλά και για το «καρφί» της Ναταλίας Γερμανού στην φράση «Δεν είμαστε τηγανιτές πατάτες για να αρέσουμε σε όλους».

Αρχικά είπε: «Βγήκαμε με ανεβασμένη ψυχολογία γιατί η ψυχολογία μας ήταν ανεβασμένη έτσι και αλλιώς. Είναι ένα καινούργιο project που το αγαπάμε πολύ. Όσο καλύτερα θα πηγαίνει η εκπομπή τόσο πιο πολύ θα ξεδιπλωνόμαστε και εμείς».

Η on air «μπηχτή» της Γερμανού για την Νικόλιζα: «Δεν είμαστε πατάτες τηγανιτές για να αρέσουμε»

Όσον αφορά τη Ναταλία Γερμανού είπε: «Βλέπω όλες τις δηλώσεις, δεν υπάρχει κάτι εκεί όμως, είμαι σίγουρη ότι έγινε τυχαία. Δεν θυμάμαι αν την χρησιμοποιούμε αυτή τη φράση, αλλά είναι μια φράση που δεν την έβγαλα εγώ, την χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι».

Και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι είδα την εκπομπή και μου άρεσε και πάρα πολύ. Έστειλα μήνυμα σε όλη την ομάδα, του αγαπώ πολύ και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ δεν είχα πει τίποτα για την Ναταλία Γερμανού, απλά με είχατε ρωτήσει και εγώ είχα απαντήσει. Δεν υπάρχει κανένας τσακωμός, κανένα πρόβλημα, είμαστε μια χαρά».

Διαβάστε επίσης:

Mπέσσυ Αργυράκη για Μαρινέλλα: Έχουμε "παγώσει" όλοι, έχουμε τεράστια αγωνία...

Εβελίνα Νικόλιζα: Κινείται νομικά μετά το προσβλητικό μήνυμα από πασίγνωστο τραγουδιστή

«Τυχάρπαστη»: Γνωστός τραγουδιστής επιτέθηκε στην Εβελίνα Νικόλιζα μέσω social – Η αντίδρασή της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved