Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού: Δεν έστειλα μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα, γιατί...
Media

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού: Δεν έστειλα μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα, γιατί...

 

 

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο Happy Day για τη νέα σεζόν, τη συνάντηση με τον Κώστα Τσουρό, αλλά και της δηλώσεις της Εβελίνας Νικόλιζα.

Αρχικά ανέφερε: «Χτυπάω ξύλο και ο Άγγελος και η Ελιάνα κούμπωσαν καταπληκτικά. Είναι δύο παιδιά τα οποία από την πρώτη μέρα δουλεύουν απίστευτα πολύ».

Και πρόσθεσε: «Το Σαββατοκύριακο μπήκε στη ζωή μου το 2008. Τότε ήμουν μόνο εγώ και η Σοφία Αλιμπέρτη ζωντανά στην ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο, τώρα έχει πολύ κόσμο, γέμισε, γιατί ίσως κατάλαβαν και τα κανάλια ότι ο κόσμος βλέπει τηλεόραση».

Photo-shared-by-Natalia-Germanou-on-March-24-2024-tagging-@victoriabeckham-@thanosvogiatzis-@arisgeorgiadis-@geelistgr-@alphatv-and-@kalyteradeginetai..jpg

Για τους συνεργάτες που έφυγαν είπε: «Το βλέπω πολύ ωραίο. Θέλεις οι άνθρωποι που ήταν μαζί σου να εξελίσσονται. Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω ανθρώπους με τους οποίους ξεκινήσαμε παρέα, να κάνουν δικά τους πράγματα. Εγώ πάντα θα βρίσκω ανθρώπους να φτιάχνω ομάδες και μου αρέσει να το κάνω και να τις ανανεώνω και να τις φρεσκάρω».

Και σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, είδα τον Τσουρό, τον αγκάλιασα και του λέω “μου λείπεις ρε γαμώτο” και το ένιωθα. Σου λείπουν κάποιοι άνθρωποι που έχεις αγαπήσει και εκτιμήσει, όπως ο Κώστας και αυτό δεν θα αλλάξει, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη χαρώ που έχει τη δική του εκπομπή και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα κι ας είναι και απέναντι. Θα ήμουν τέρας εγωισμού».

Photo-shared-by-Natalia-Germanou-on-November-06-2023-tagging-@fenia_pan-@vassia_kostara-@thanosvogiatzis-@konstantinosavgerinos-@alphatv-and-@kalyteradeginetai..jpg

Και πρόσθεσε: «Όντως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Πραγματικά το αποδέχομαι. Αν είναι κάποιος που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, τον θαυμάζω κι αυτός δεν με γουστάρει, θα προσπαθήσω να καταλάβω τον λόγο και αν θεωρήσω ότι είναι δικαίο που δεν με γουστάρει θα κάνω πίσω, αλλά θα προσπαθήσω να τον κερδίσω», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Για την Εβελίνα Νικόλιζα τόνισε: «Την ημέρα που ξεκίνησαν τα παιδιά είχαμε ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι επειδή είχαμε μιλήσει στη γιορτή μου, λίγες ημέρες πριν και μου έγραψε και καλή αρχή και της είπα το ίδιο. Είχα μείνει σε αυτό. Ίσως έχει δίκιο ότι έπρεπε να πω ένα καλή αρχή, αλλά είμασταν σε τόση τρέλα εκείνο το Σάββατο».

evelina-germanou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει στην TV-Η ανακοίνωση για το πρόγραμμα που συγκίνησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές

Εβελίνα Νικόλιζα: Η απάντηση μετά τη σπόντα της Γερμανού – Δεν υπάρχει κανένας τσακωμός...

Χατζηδάκης για Γερμανού: «Όσο σκέφτομαι ότι την άφησα στο “διαβάστηκε” λέω τι… ζωντόβολο που είμαι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved