Media

Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά-Χατζηαγγελάκης για τον ρόλο του: «Είμαι ο μεταφορέας της ιστορίας»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά που κάνει πρεμιέρα σύντομα. 

«Επειδή βλέπω τα παιδιά στα γυρίσματα και μιλά για μια εποχή που δεν έχεις ζήσει, είναι πολύ ιδιαίτερο. Πλάθεις έναν κόσμο από το μυαλό σου!» είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι χαρακτήρες των ηρώων! Όλες οι λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα

«Υπάρχει μια σύνδεση με τη Θεοφανώ και βλέπεις πώς έχει ξεκινήσει η ιστορία της Μάγισσας και πώς εξελίχθηκε... Υποδύομαι έναν καθολικό μοναχό και πηγαίνει στη Μάνη για να φτιάξει ένα σχολείο. Είμαι ο μεταφορέας της ιστορίας, που βλέπει τον κόσμο και τι συμβαίνει, και καταγράφει το τι γίνεται και έρχονται στο 1900 να δουν την ιστορία πώς έχει γίνει μέχρι τότε».

Σε ό,τι αφορά την κριτική που δέχτηκε όταν φωτογράφιζε και ανέβαζε γυμνά πορτρέτα στα social media, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε:

«Είναι ζήτημα των καιρών. Η συντηρητική μας κοινωνία έτσι λειτουργεί. Αν είναι κάτι καλλιτεχνικά γυμνό το εξαφανίζει αλλά μπορούμε να βρίζουμε, να συμπεριφερόμαστε άθλια σε ανθρώπους.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα ερμηνεύσει το ρόλο ενός Ιησουίτη μοναχού, τον Αντόνιο Ρούσσο

Κατάλαβα κάποια στιγμή, επειδή μου αρέσει να παίζω με τον φωτισμό, οι σκιές πάνω στο σώμα διαγράφονται πολύ ωραία.

Είμαι ένας άνθρωπος που τη διαχειρίζομαι τη ζήλεια με έναν τρόπο σαν να μην ενδιαφέρομαι. Κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα!».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved