Διάφανη αγάπη – Σαράντης: «Eίμαι σίγουρος ότι η σειρά θα σας γοητεύσει»
Media

Διάφανη αγάπη – Σαράντης: «Eίμαι σίγουρος ότι η σειρά θα σας γοητεύσει»

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε τον Μιχάλη Σαράντη στην αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη», στον ρόλο ενός αστυνομικού που πίσω από το περίβλημα του αντικοινωνικού και περίεργου τύπου, θα ξεδιπλωθεί ένας καλά κρυμμένος χαρακτήρας που έχει τις δικές του ρωγμές.

Η σειρά συνδυάζει το ρεαλιστικό στοιχείο με το μεταφυσικό. Ενδιαφέρουσα μείξη.

«Πράγματι. Η σειρά κινείται σε δύο επίπεδα. Το καθαρά ρεαλιστικό, όπου μια ομάδα αστυνόμων αναζητά τον δολοφόνο ενός συναδέλφου τους αλλά και το μεταφυσικό καθώς ο δολοφονημένος αστυνόμος, ο Στέφανος δεν έχει φύγει από τα εγκόσμια και σαν άλλο "φάντασμα" κυκλοφορεί ανάμεσα στους ζωντανούς χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν εκτός από μια έφηβη κοπέλα! Αυτοί οι δύο κόσμοι αρχίζουν και μπλέκονται και η ιστορία αποκτά άλλες διαστάσεις. Η σειρά έχει πολύ ενδιαφέρον τόσο σεναριακά όσο και από άποψη εικόνας και σκηνοθεσίας. Εγώ εκ των έσω, που βλέπω με τι αγάπη και φροντίδα γίνεται αυτή η δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα σας γοητεύσει».

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Δεν πρόλαβα να πω στους γονείς μου όσα ήθελα»

paradeisos_alphatv_fanns_1677331664_3046001234607932855_49490622657.jpg

Υπάρχει κι ένα τρίτο επίπεδο στην ιστορία, αφού ο δολοφόνος του Στέφανου είναι και ο εν δυνάμει φονιάς της γυναίκα του.

«Ο Στέφανος όντως, δεν πέρασε την "πόρτα" που οδηγεί στην άλλη διάσταση όταν είδε σε ένα όραμα ότι η γυναίκα του κινδυνεύει. Παράλληλα οι συνάδελφοί του αναζητούν ποιος τον σκότωσε. Ανάμεσά τους είμαι κι εγώ».

morfe_m_1427383548_949284464130247100_221234593.jpg

Υποδύεστε τον Χάρη Παυλίδη και από το τρέιλερ ψυχανεμιστήκαμε ότι δεν ήσασταν φίλοι με τον εκλιπόντα.

«Φίλους όχι, δεν μας λες. Είμαστε συνάδελφοι στην ίδια ομάδα της δίωξης ναρκωτικών. Αυτό που μπορώ να πω για τον Χάρη είναι ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο μοτίβο με ιδιαίτερες συμπεριφορές μερικές φορές οριακές ίσως κι επίτηδες, γιατί συμβαίνει κάτι στη ζωή του και το κρύβει. Δεν αντιδρά καθόλου ψύχραιμα με το γεγονός ότι ο συνάδελφός του δρούσε παρορμητικά και εξέθετε τους συναδέλφους του σε κίνδυνο. Και τα γεγονότα τον επιβεβαίωσαν. Δεν φοβάται να πει τη γνώμη του σε μια εποχή που κανείς δεν μιλάει, κι αυτό τον κάνει να φαίνεται ακόμη πιο έντονος. Είναι ευθύς απότομος και οριακά αντικοινωνικός. Δεν είναι υποκριτής. Είναι ένας συνδυασμός ευθύτητας και αποφασιστικότητας απέναντι στα πράγματα, έχοντας μια προσωπική ζωή που κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά»

Πηγή tv24

Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Μαζί στο Ηρώδειο! Η casual εμφάνιση και η αγκαλιά

Διάφανη Αγάπη – Σαράντης: Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις

Διάφανη αγάπη: Ο Μιχάλης Σαράντης μάς συστήνει τον Χάρη Παυλίδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved