Media

Διάφανη αγάπη – Σαράντης: Όταν είδα το ιταλικό φορμάτ, ήθελα να παίξω τον Χάρη

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε τον Μιχάλη Σαράντη στην αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη».

Ο ίδιος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Δεν πρόλαβα να πω στους γονείς μου όσα ήθελα»

Εν πρώτοις δείχνει αδίστακτος και αντιπαθής;

«Ναι, είναι ένας φαινομενικά αντιπαθής χαρακτήρας. Αλλά ο λόγος που δεν συμπαθούσε τον Λεοντή, πέρα του ότι ήταν παρορμητικός, και βγήκε αληθινός, είναι ότι είναι αστυνομικοί της ίδιας κατηγορίας. Ο Χάρης κουβαλάει το κόμπλεξ ότι ο Στέφανος ήταν καλύτερος αστυνομικός από εκείνον. Υπήρχε αυτή η κόντρα δύο αρσενικών που τσακώνονται σαν τα κοκόρια».

Υπήρχε και ανταγωνισμός για την καρδιά των γυναικών; Ο Στέφανος ήταν πιο δημοφιλής;

«Υπάρχουν και τέτοια στοιχεία στο σενάριο που ενισχύουν την κόντρα. Απλώς ο Χάρης έχει μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία στο παρασκήνιο με το ερωτικό θέμα που θα φανεί νωρίς στα επεισόδια και θα οδηγήσει με έναν τρόπο τα πράγματα. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει στις γυναίκες. Είναι από τους τύπους που μπαίνουν στο δωμάτιο και λες... ήρθε ο περίεργος. Εγώ καλούμαι να τον υπερασπιστώ, όμως δεν μπορώ να το δω έτσι. Πρέπει να τον δικαιολογήσω. Για να είναι αντιπαθής κάτι του συμβαίνει. Οι άνθρωποι είμαστε περίπλοκα όντα. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι απλά κακός. Ο ρόλος του Χάρη είναι πολυσύνθετος και όταν είδα το ιταλικό φορμάτ, αυτόν ήθελα να παίξω. Μου άρεσε ο τρόπος που τον υποδύθηκε ο Ιταλός ηθοποιός και είδα πολλές αποχρώσεις του. Ο Χάρης είναι ικανός αλλά και φιλόδοξος. Μου αρέσει γιατί βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα σε 32 επεισόδια να αλλάζει ολοκληρωτικά».

Ποιοι θα ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης;

«Η Άννα, η σύζυγος του Στέφανου, η Στέλλα που είναι αστυνομικός, ο διευθυντής του τμήματος Νίκος Ραγκούσης, ο Χάρης, ο Σπύρος και ο εισαγγελέας Πετράτος. Ολοι αυτοί μαζί με τη Φωτεινή που έχει επαφή με τον νεκρό Στέφανο. Η συνέχεια επί της οθόνης»

Πηγή tv24

Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Μαζί στο Ηρώδειο! Η casual εμφάνιση και η αγκαλιά

Διάφανη Αγάπη – Σαράντης: Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις

Διάφανη αγάπη: Ο Μιχάλης Σαράντης μάς συστήνει τον Χάρη Παυλίδη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved