Media

Γιατρός – Έφη Κάντζα: Η δικηγορία και η υποκριτική ξεκίνησαν και παραμένουν δυο δρόμοι παράλληλοι

Η Έφη Κάντζα σπούδασε και εργάστηκε ως δικηγόρος, αλλά το μεράκι της ήταν πάντα η υποκριτική.

Η... προϊστάμενη της παθολογικής κλινικής της σειράς του ALPHA «Ο γιατρός» έχει μεγάλη θεατρική παρουσία, ενώ στη μεγάλη οθόνη συμμετείχε στην ταινία «Εγκλήματα του μέλλοντος» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, έχοντας μια σκηνή με τον Βίγκο Μόρτενσεν

Ο γιατρός: Η πρεμιέρα, η αποθέωση της Τρίγγου και η γκρίνια για τις αλλαγές στα σχόλια του twitter

Ασκήσατε τη δικηγορία με στόχο ποιον κλάδο;

«Στα χρόνια που έχω ασκήσει τη δικηγορία έχω ασχοληθεί με όλους τους κλάδους του δικαίου».

Η υποκριτική «ζούσε» μέσα σας, μέχρι που κυριάρχησε ως επιθυμία και κατόπιν έλαβε σάρκα και οστά;

«Η δικηγορία και η υποκριτική ξεκίνησαν και παραμένουν δυο δρόμοι παράλληλοι με τους κόπους και τις χαρές τους. Αυτή την περίοδο, πράγματι, η υποκριτική προπορεύεται και είναι κάτι που απολαμβάνω».

Στη μέχρι τώρα πορεία σας στην υποκριτική είχατε και ένα κινηματογραφικό συναπάντημα με τη συμμετοχή σας στην ταινία «Εγκλήματα του μέλλοντος» (Crimes of the future) του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Ονειρική η συνεργασία σας, όπως και η σκηνή που μοιραστήκατε με τον Βίγκο Μόρτενσεν;

«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή τη συνεργασία, καθώς αγαπώ το μοναδικό κινηματογραφικό κόσμο του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και υποκλίνομαι στην υποκριτική δεινότητα του Βίγκο Μόρτενσεν».

Στη μικρή οθόνη θα λέγαμε ότι επικρατεί ανθοφορία στη μυθοπλασία;

«Σε όλους μας αρέσει μια ωραία ιστορία και υπάρχουν πολλές που αξίζει να ειπωθούν. Όταν, λοιπόν, στην αμεσότητα της μικρής οθόνης αυτές οι ιστορίες βρίσκουν το βήμα τους, είναι υπέροχο. Και πραγματικά χαίρομαι που πια γίνεται αδιάλειπτα και ολοένα και περισσότερο»

Πηγή Τηλεθεατής

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved