Αλέξια: Συγκινεί για τον Μίμη Πλέσσα: «Δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα»
Media

Αλέξια: Συγκινεί για τον Μίμη Πλέσσα: «Δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα»

Super Κατερίνα: Το πρωί της Δευτέρας 7/10, η γνωστή ερμηνεύτρια Αλέξια μίλησε στην εκπομπή για την απώλεια του Μίμη Πλέσσα.

Η ίδια σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν μια μέρα που δεν περίμενε πως θα έρθει.

«Είμαι συγκινημένη και δεν περίμενα πως θα έρθει αυτή η μέρα γιατί ο Μίμης θα είναι πάντα μαζί μας. Με τον Μίμη γνωριστήκαμε στην Βοστώνη στο πανεπιστήμιο όταν σπούδαζα το 1983.

Τότε ήμασταν συμφοιτητές με τον γιο του Αντώνη. Το 1983 θυμάμαι είχε έρθει για ένα master, μια σειρά απο διαλέξεις εκεί και για μία συναυλία προς όλο το πανεπιστήμιο, επειδή ήταν κυρίως jazz μουσικός. Τότε το πανεπιστήμιο έδωσε standing ovation. Σηκώθηκαν όλοι και χειροκροτούσαν επί ώρα τον Μίμη μας. Και μετά όταν ήρθα στην Ελλάδα για την αρχή της δικής μου καριέρας, της δικής μου πορείας κάναμε πολύ παρέα σε εργασίες», είπε η Αλέξια.

Χάρις Αλεξίου: «Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένας ογκόλιθος για την ελληνική μουσική»

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε υπέροχα και με τον Μίμη και με τον Μάκη μας, φιλία χρόνων με τον Μίμη. Όταν καμιά φορά μου λένε οι άνθρωποι, το απλό ακροατήριο, ότι δεν μας αρέσει η jazz μουσική, τι είναι αυτό το είδος δεν το καταλαβαίνουμε και λέω ''μα τραγουδάτε επί χρόνια jazz, τη μουσική του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Καπνίση"».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Μίμης Πλέσσας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του; - Θα υπάρξει λαϊκό προσκύνημα;

Γιώργος Λιάγκας: Η συνομιλία με τη Λουκίλα Καρρέρ & η αποκάλυψη για τον Πλέσσα

Αντώνης Πλέσσας: Ο γιος του Μίμη Πλέσσα τον αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved