Συγκινεί η Μαίρη Σταυρακέλλη: «Πιστεύω ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Χρύσα Σπηλιώτη & θα είναι ακόμα εδώ»
Showbiz

Συγκινεί η Μαίρη Σταυρακέλλη: «Πιστεύω ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Χρύσα Σπηλιώτη & θα είναι ακόμα εδώ»

Για όσα θυμάται αλλά και δεν θυμάται αλλά και για την όμορφη τρέλα που κουβαλάει, μίλησε η Μαίρη Σταυρακέλλη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη σειρά Αρχελάου 5 που όμως δεν πήγε και τόσο καλά και έληξε σύντομα: «Η σειρά “Αρχελάου 5” έχει συζητηθεί για τους λάθος λόγους, ήταν ένας εξαιρετικός τόπος με απίστευτα ωραίους συνεργάτες σε δύσκολες στιγμές. Η σειρά χτυπήθηκε άνευ λόγου από το πρώτο 20λεπτο του πρώτου επεισοδίου».

Λύγισαν on air Κατσανδρή – Σταυρακέλλη για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Η απώλεια της είναι καθοριστική»

stavrakelli.jpg

Για παλιότερες τηλεοπτικές δουλειές της που έγιναν επιτυχία, η ηθοποιός είπε: «Το “καρέ της Ντάμας” ήταν μια ευτυχής συγκυρία, γιατί ήμουν με πολύ αγαπημένους ανθρώπους».

Σ' αυτή τη σειρά έπαιζε με τη Χρύσα Σπηλιώτη που τόσο άδικα και πρόωρα χάθηκε στην τραγωδία στο Μάτι με την καταστροφική πυρκαγιά. Η Μαίρη Σταυρακέλλη συγκινεί λέγοντας για εκείνη: «Από την Χρύσα Σπηλιώτη δεν θυμάμαι τίποτα, γιατί νομίζω ότι αυτό που έγινε είναι ένα έργο. Πιστεύω ότι θα πάρω ένα τηλέφωνο και θα είναι ακόμα εδώ».

Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Με θυμώνει ο χρόνος που περνάει, γιατί υπάρχουν κομμάτια που έζησα και δεν θυμάμαι τίποτα, που τα άφησα και πέρασαν έτσι… Ο χρόνος που ζω δεν με αγχώνει. Θα άλλαζα κάτι πάνω μου… Θα ήθελα να είμαι 20 χρονών, ψηλή… Όλοι θα ήθελαν μια επέμβαση, να είναι όπως ήταν νεότεροι».

Η Μαίρη Σταυρακέλλη κατέληξε λέγοντας: «Το πιο τρελό σχόλιο που ακούω για μένα και το ακούω συνέχεια είναι ότι είμαι τρελή, ότι είμαι αλλού. Οι φίλοι μου με λένε τρελή και ότι διασκεδάζω πολύ».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved