Βάσω Γουλιελμάκη: Θαυμαστής με παρακολουθούσε και ερχόταν κάτω από το σπίτι μου
Media

Βάσω Γουλιελμάκη: Θαυμαστής με παρακολουθούσε και ερχόταν κάτω από το σπίτι μου

 

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» αλλά και την guest εμφάνισή της στον «Γιατρό».

 

Πολλές ατάκες της σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έχουν ήδη γίνει viral. Μία από αυτές είναι το «με καις, με καις» της Γίτσας, που η Βάσω λέει με κρητική προφορά, αφού «κατάγομαι από την Κρήτη αλλά δεν έχω μεγαλώσει στην Κρήτη. Και δεν ήθελα να πω ότι δεν ξέρω να μιλάω κρητικά.»

Τί θα γίνει με τη Γίτσα που έχει παράλληλη σχέση και με τους δυο ανιψιούς της, τον Μιχαλιό και τον Μανωλιό; H ηθοποιός αποκάλυψε: «Και η ίδια δεν ξέρει με ποιον θα καταλήξει, τους αγαπά και τους δύο, τους θέλει και τους δύο. Υπάρχει παράλληλη αγάπη, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αντίκτυπο και στους άλλους δύο.»

1356_VASO_LASKARAKI_28112023.jpg

Η Βάσω Γουλιελμάκη συμμετέχει και στη σειρά «Ο Γιατρός» σε μια guest εμφάνιση και τόνισε ότι της αρέσουν οι δραματικοί ρόλοι «έχω μία τάση στα δραματικά, μην με βλέπετε πάντα χαρούμενη και γελαστή. Στο θέατρο έχω παίξει αρκετές φορές δραματικούς ρόλους, όταν κάνω κάτι δραματικό είμαι μια αποκάλυψη.»

Ενώ δεν δίστασε να πει ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου και αναφέρθηκε σε έναν επίμονο θαυμαστή: «Ερχόταν συνέχεια κάτω από το σπίτι μου, κρυβόταν μέσα στο αυτοκίνητο, με περίμενε έξω από το θέατρο»!

Διαβάστε επίσης:

Τζέλα Δελαφράγκα-Πάρτι στο Twitter: «Η Ρώπα δίνει πόνο! Ρεσιτάλ γέλιου!» -Αποθέωση & για Γουλιελμάκη

Μαρίλια Αλαφούζου: Η κόρη της Βάσως Γουλιελμάκη και του Σωκράτη Αλαφούζου είναι ίδια η μαμά της!

Βάσω Γουλιελμάκη: «Μέσω του επαγγέλματός μου μεγάλωσα την κόρη μου, όμως αντιμετώπισα και δυσκολίες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved