Βάσω Γουλιελμάκη: «Μέσω του επαγγέλματός μου μεγάλωσα την κόρη μου, όμως αντιμετώπισα και δυσκολίες»
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Μέσω του επαγγέλματός μου μεγάλωσα την κόρη μου, όμως αντιμετώπισα και δυσκολίες»

Η Βάσω Γουλιελμάκη φέτος θα πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα και δείχνει πολύ χαρούμενη γι' αυτό. 

Η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχεται ότι αγαπάει πολύ την τηλεόραση, κυρίως γιατί όπως λέει η ανταμοιβή της είναι η αγάπη που τής δείχνει ο κόσμος. Αντιμετώπισε όμως δυσκολίες στην πορεία της μέχρι σήμερα; Η ίδια είναι άκρως αποκαλυπτική...

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

vasogoulielmaki_1706167054_3287890017491576622_5608458046.jpg

Τι αγαπάτε στην τηλεόραση;

Αγαπάω το γεγονός ότι κάθε χρόνο φρεσκάρεται και προσπαθεί να δώσει αυτό που θέλει ο θεατής. Άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι. Επίσης, λατρεύω το γεγονός ότι μέσω αυτής μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων και μπορούμε να τους προσφέρουμε χαρά και γέλιο. Υπάρχουν άνθρωποι πού δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω. Πολλές φορές με έχουν πλησιάσει στο θέατρο και μου έχουν πει: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας προσφέρετε τόσο γέλιο. Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στο θέατρο, αλλά στην τηλεόραση σας βλέπουμε και σας ξαναβλέπουμε». Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που σε φέρνει σε επαφή με τον κόσμο, κάνει γνωστή τη δουλειά σου.

Αυτή είναι η ανταμοιβή σας;

Ναι, αυτή είναι η ανταμοιβή μου. Πολλές φορές έχει τύχει να μου πουν οι άνθρωποι που συναντώ: «Είσαι ηθοποιός και μάλιστα καλή». Αυτό είναι για μένα το βραβείο μου, όταν μου αποδίδουν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Μέχρι στιγμής ακούω καλά λόγια, δεν με έχει πλησιάσει κανείς να μου πει: «Πόσο χάλια ηθοποιός είστε». (Γελάει.)

tzela-3.jpg

Εκτός από καταξιωμένη ηθοποιός, είστε και μητέρα. Πώς κρατάτε τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής ζωής και καριέρας;

Πλέον η κόρη μου έχει μεγαλώσει. Τα προηγούμενα χρόνια, όμως, δεν ήταν εύκολα. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω τις ισορροπίες. Βέβαια, πάντα η μητρότητα και το παιδί μου ήταν και συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητά μου. Ωστόσο, επειδή βιοπορίζομαι από αυτό το επάγγελμα και μέσω αυτού κατάφερα και μεγάλωσα την κόρη μου, αντιμετώπισα και δυσκολίες. Ευτυχώς, όμως, ήμουν τυχερή, γιατί έκανα καλές δουλειές που πληρώνονταν. Επίσης, η κόρη μου ήταν προσαρμοστικό παιδί. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δύσκολα μεν αλλά δημιουργικά και άμορφα.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved