Media

Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας κάνει λάθος διάγνωση σε δύο περιστατικά!

Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας είναι αποφασισμένος να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή και έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Χριστίνα και την Άννα.

Κι ενώ η Κέλλυ γοητεύεται από τον Γρηγόρη, ο Ανδρέας κάνει λάθος διάγνωση σε δύο περιστατικά και ο Σταθάτος το εκμεταλλεύεται...

Δημήτρης Λαγούτης: Η εμφάνισή του στον Γιατρό του Alpha! «Όμορφος και φωτογενής», γράφουν στο Χ

Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα. Μάλιστα, ο γιατρός διαφωνεί τόσο με την προσέγγιση της Χριστίνας όσο και με τη διάγνωση της Άννας. Στην τελευταία, μάλιστα, καταλογίζει ότι δεν βλέπει καθαρά λόγω των προσωπικών της θεμάτων.

Τα λόγια του θυμώνουν πολύ την Άννα, η οποία προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Παράλληλα, η Κέλλυ γοητεύεται από τον Γρηγόρη και εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Χειρουργική, θέλοντας να παρατήσει την Παθολογία. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος βρίσκει το θάρρος και προτείνει στη Σοφία να βγουν το βράδυ οι δυο τους. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ανδρέας φαίνεται πως πέφτει έξω στη διάγνωση και των δύο περιστατικών. Αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή για τον Σταθάτο ώστε να του πει ανοιχτά πως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της θέσης του διευθυντή.

Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Τζανουδάκη, του Πάνου ο Λάζαρος Βαρτάνης και της κυρίας Παράσχου η Σόφη Ζαννίνου.

Πηγή: My TV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved