Media

Γη της Ελιάς – Χαρόβας: «Ο Παρασκευάς θα σταθεί πάρα πολύ τυχερός»

Ο Μίλτος Χαρόβας και τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» και αποκαλύπτει στο «MyTV» τις συγκλονιστικές εξελίξεις στη ζωή του τηλεοπτικού Παρασκευά.

Πώς νιώθεις που συνεχίζεις να είσαι μέρος της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» και την 4η σεζόν;

Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στη συγκεκριμένη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ζήσει και τα τέσσερα χρόνια της σειράς, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι με έχουν κάνει να νιώθω μέρος αυτής της μεγάλης παρέας.

Τον αναγνωρίζετε τον 11χρονο δίπλα στον Κούλλη Νικολάου που σήμερα πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς;

Ως Μίλτος, έχεις κοινά στοιχεία με τον Παρασκευά, τον ήρωα που υποδύεσαι;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και μάλιστα παίρνουμε ο ένας από τον άλλο. Ως Μίλτος, δίνω κάποια δικά μου στον ρόλο, αλλά πολλές φορές, βλέποντας όμορφες πτυχές του Παρασκευά, προσπαθώ να τις φέρω και σε μένα.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος σου;

0 Παρασκευάς παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει αυτό που του λέει η καρδιά του. Οπότε, από δω και πέρα, δεν θα δεχτεί πίεση από κανέναν. θα αφοσιωθεί πολύ στον εαυτό του και σίγουρα θα παλέψει για να μπορεί να είναι ελεύθερος.

θα δούμε τον Παρασκευά να ξεσκεπάζει την παράνομη δράση της Νόρας. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη;

0 Παρασκευάς θα σταθεί πάρα πολύ τυχερός, γιατί θα συμβούν κάποια πράγματα και χάρη στην παρατηρητικότητά του θα φτάσει στο συμπέρασμα ότι η Νόρα είναι αυτή που είναι. Συγκεκριμένα, θα εντοπίσει μία πολύ μικρή λεπτομέρεια σε κάτι που φοράει. Η Νόρα έχει μία μικρή αλυσίδα στο πόδι, την οποία όταν τη δει ο Παρασκευάς θα συνδέσει τόπους, χρόνους και ανθρώπους. Έτσι θα πάει στην Αστυνομία και θα την καταγγείλει.

Η Νόρα θα συλληφθεί. Ο Παρασκευάς θα γίνει ο ήρωας της Μάνης;

Αυτή η υπόθεση επηρεάζει τη ζωή του, αλλά ο Παρασκευάς δεν θα προβεί σε αυτές τις πράξεις για να γίνει ήρωας, δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη της κοινωνίας.

Υπάρχει περίπτωση να μπει στο στόχαστρο της εγκληματικής οργάνωσης της Νόρας;

0 Παρασκευάς γνωρίζει ότι με τις κινήσεις που κάνει παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, διότι κινδυνεύει να γίνει στόχος. Αλλά και πάλι, αυτό το γεγονός δεν τον εμποδίζει από το να ξεσκεπάσει την αλήθεια.

Επίσης, θα δούμε τον Παρασκευά να πηγαίνει ένα ταξίδι με την Ειρήνη στην Κυανή Ακτή. Αυτό θα σημάνει και το τέλος της σχέσης τους;

Ναι, αυτό το ταξίδι θα φέρει το τέλος στη σχέση του Παρασκευά και της Ειρήνης. Επειδή είναι και οι δύο πολύ εκρηκτικοί χαρακτήρες, αυτός ο χωρισμός θα είναι άκρως επεισοδιακός.

Έπαψε να έχει αισθήματα για εκείνη;

0 Παρασκευάς μέσα σε αυτή τη σχέση έχει βαλτώσει. Νιώθει απίστευτη πίεση και από την Ειρήνη και από την οικογένεια της. Δεν μπορεί να βρίσκεται άλλο σε αυτή τη σχέση.

Όταν ο Δημοσθένης μάθει ότι ο Παρασκευής χώρισε την κόρη του, πώς θα αντιδράσει;

0 Δημοσθένης θα κυνηγήσει τον Παρασκευά μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη... Αυτοί οι δύο ήρωες βρίσκονται σε συνεχείς συγκρούσεις, διότι ο Δημοσθένης δεν δέχεται ότι ο Παρασκευάς δεν μπορεί να γίνει υποχείριό του. Τους είδαμε μέχρι και να παίζουν ξύλο, οπότε θα συνεχίσουν να τρώγονται σαν... τον σκύλο με τη γάτα και μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

Πώς θα είναι από κει και πέρα η ζωή του Παρασκευά;

Μετά τον χωρισμό, η Ειρήνη θα επιχειρήσει-και με το παραπάνω-να κρατήσει φιλικές επαφές με τον Παρασκευά, αλλά εκείνος προσπαθεί με όλους τους δυνατούς τρόπους να το αποτρέψει αυτό. Οπότε ξεκινάει μία ολική αλλαγή στη ζωή του.

Ο Παρασκευάς γνωρίζει τον κρυφό έρωτα του Μιλτιάδη για τη Βασιλική και θα τον δούμε να της τον ομολογεί! Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

0 Παρασκευάς θέλει πάρα πολύ να δει αυτούς τους δύο αγαπημένους του ανθρώπους μαζί. Έτσι θα προσπαθήσει να τους φέρει κοντά με διάφορους τρόπους.

Θα καταφέρει τον στόχο του να γίνουν ζευγάρι;

Μέχρι στιγμής, ο Παρασκευάς ό,τι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει. Οπότε έχω την εντύπωση ότι θα συμβεί και σε αυτή την περίπτωση

Πηγή mytv

Μίλτος Χαρόβας στο gossip-tv: «Ο 4ος κύκλος της Ελιάς θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Παρασκευά»

Μίλτος Χαρόβας: Η συμμετοχή του στο X Factor, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς & το περιστατικό στο γύρισμα

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τον Μίλτο Χαρόβα και τον Διονύση Παπανδρέου στον... στρατό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved