Media

Γη της Ελιάς – Χαρόβας: Δεν παρατάω με τίποτα το τραγούδι και τη μουσική

Γη της Ελιάς: Ο Μίλτος Χαρόβας μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη συνεργασία του με τον Κούλλη Νικολάου και αποκαλύπτει όσα ονειρεύεται για το επαγγελματικό του μέλλον.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Κούλλη Νικολάου και Γιώργο Παρτσαλάκη, που ο ένας υποδύεται τον άσπονδο παρ’ ολίγον μέλλοντα πεθερό σου και ο άλλος τον πνευματικό σου καθοδηγητή;

Συνεργάζομαι υπέροχα και με τους δύο αυτούς καλλιτέχνες, οι οποί- οι είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Παίρνω από εκείνους πολλά πράγματα και τους συμβουλεύομαι όποτε χρειαστεί. Με τον Κούλλη η σχέση μας είναι η αντίθετη από αυτή του Παρασκευά με τον Δημοσθένη. Την ώρα του γυρίσματος πρέπει να βγάλουμε σχέση μίσους, φόβου, επιβολής, και καμιά φορά μάς φαίνεται αστείο, διότι στην πραγματικότητα είμαστε πολύ αγαπημένοι. Έχω μεγάλη αδυναμία στον Κούλλη. Όσο για τον κύριο Παρτσαλάκη έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Δεν έχω ξαναγελάσει περισσότερο με άνθρωπο σε γύρισμα! Μπορεί να προσθέσει μία δική του ατάκα σε μία σκηνή και να πεθάνω από το γέλιο.

Τον αναγνωρίζετε τον 11χρονο δίπλα στον Κούλλη Νικολάου που σήμερα πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς;

Η υποκριτική για σένα είναι ένα «πείραμα» ή ήρθες για να μείνεις;

Η υποκριτική είναι μια υπέροχη ευκαιρία που μου δόθηκε και νιώθω ότι θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι, διότι είναι ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης από τη μουσική. Πολλές φορές το ένα είδος τέχνης συμπληρώνει το άλλο και καλύπτει συνολικά τις ανάγκες μου.

Σκέφτεσαι να πας σε σχολή υποκριτικής;

Ναι, σίγουρα. Με ενδιαφέρει πολύ να σπουδάσω. Όχι μόνο υποκριτική αλλά και μουσική. Μέχρι στιγμής, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη και η δουλειά πολλή

Τι ρόλο παίζει στη ζωή σου το τραγούδι και η μουσική;

Το τραγούδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και η μουσική ακόμα μεγαλύτερο. Εκτός από το τραγούδι, παίζω μουσικά όργανα και γράφω κομμάτια, στίχους και μουσική . Έχω κάνει τα πρώτα μου δισκογραφικά βήματα, έχοντας κυκλοφορήσει δύο τραγούδια δικά μου και συνεχίζω. Δεν παρατάω με τίποτα το τραγούδι και τη μουσική.

Περίμενες ότι μέσω της συμμέτοχής σου στο «X Factor» θα εξελισσόταν η ζωή σου με αυτόν τον τρόπο;

Όχι, πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ. Νιώθω ότι αυτό που συνέβη ήταν καρμικό. Όταν ήμουν παιδάκι, έβλεπα το «Μπρούσκο» και θαύμαζα πάρα πολύ τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Μερικά χρόνια αργότερα, βρέθηκα να συνεργάζομαι μαζί τους. Είναι τεράστιο για μένα αυτό που συμβαίνει.

Πώς ονειρεύεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα βήματα στη μουσική αλλά και στην υποκριτική, θέλω να έχω κυκλοφορήσει δικό μου άλμπουμ. Επίσης, να δημιουργήσω τη δική μου ταυτότητα στη μουσική και παράλληλα να έχω την ευκαιρία να δώσω δικά μου κομμάτια σε άλλους καλλιτέχνες

Πηγή mytv

Μίλτος Χαρόβας στο gossip-tv: «Ο 4ος κύκλος της Ελιάς θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Παρασκευά»

Μίλτος Χαρόβας: Η συμμετοχή του στο X Factor, ο ρόλος στη Γη της Ελιάς & το περιστατικό στο γύρισμα

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τον Μίλτο Χαρόβα και τον Διονύση Παπανδρέου στον... στρατό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved