Λιάγκας-Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον σάλο για τον Μπάλντοκ & η ενόχληση-Τι του ζητήθηκε
Media

Λιάγκας-Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον σάλο για τον Μπάλντοκ & η ενόχληση-Τι του ζητήθηκε

Happy Day: Ο Γιώργος Λιάγκας έχει γίνει από χθες το επίκεντρο. Το ρεπορτάζ του Πρωινού για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και το πολυτελές σπίτι του στα νότια προάστια έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στα social media είναι πρώτο θέμα και τα σχόλια είναι πολλά και αρνητικά.

«Θέλω να πω ότι αυτές οι αντιδράσεις επικεντρώθηκαν κυρίως στο ρεπορτάζ που έκανε το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ είχε πεθάνει λίγες ώρες πριν ο Μπάλντοκ. Αναφέρθηκαν σε κάποιες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με το σπίτι, τα τετραγωνικά και τη διακόσμησ. Δεν ξέρω αν έχουμε το ποστ που ο Γιώργος Λιάγκας ζητά δημόσια συγνώμη», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στο Happy Day.

Λιάγκας για Μπάλντοκ: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε. Έπεσα σε παγίδα»

1728546041422-916929964-liagas.jpg

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε όλο το ρεπορτάζ: «Να αναλάβει την ευθύνη του θέματος, όχι να ζητήσει συγνώμη. Υπάρχει ένα παρασκήνιο για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει αυτό το ποστ. Αυτοβούλως έγινε απλά υπήρχε ενόχληση από το κανάλι. Στέλεχος του ΑΝΤ1 τον πήρε τηλέφωνο και εξέφρασε την ενόχληση. Δεν υπήρξαν αντιδράσεις μόνο στα social media αλλά και μηνύματα που έφτασαν στον σταθμό και βάρυναν το κλίμα.

Μπάλντοκ - Τούνη κατά Λιάγκα: «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Ο Γιώργος Λιάγκας, αμέσως, κατάλαβε - προς τιμήν του- το λάθος του, είπε ότι θα ανακαλέσει, δεν ζήτησε συγνώμη. Είπε ότι θα το κάνει σήμερα από τον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής. Ωστόσο, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και σε όλη την ομάδα. Υπήρξαν και φήμες ότι άνθρωποι της εκπομπής ήθελαν να δηλώσουν παραίτηση γιατί κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της δικής τους ηθικής. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. Στενοχωρήθηκαν αλλά ηρέμησε η κατάσταση, οπότε δεν θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις. Είναι βαρύ το κλίμα γενικότερα να ξέρετε. Είναι μια πολύ δύσκολη και άβολη κατάσταση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας για τις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το ακίνητο Μπάλντοκ - Αναλαμβάνω την ευθύνη

Έξαλλος ο Λιάγκας: Είσαι συκοφάντης! Θα ζητήσεις συγγνώμη για όλα αυτά τα συκοφαντικά!

«Αν η ντροπή γινόταν ρεπορτάζ»-Εξοργισμένος ο Λέντζας με τον Λιάγκα και το ρεπορτάζ για τον Μπάλντοκ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved