Χειλάκης σε Λιάγκα: «Αν ξανακυλήσεις στο ίδιο λάθος, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συγχώρεση»
Media

Χειλάκης σε Λιάγκα: «Αν ξανακυλήσεις στο ίδιο λάθος, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συγχώρεση»

Καλεσμένος στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης και κατά τη διάαρκεια της συνέντευξης μίλησαν για τη… συγχώρεση και τα λάθη.

Αρχικά ο ηθοποιός είπε: «Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα η συγχώρεση. Το θέμα είναι πώς το αντιλαμβανόμαστε εμείς όταν έχουμε αδικήσει κόσμο ή όταν τα λεγόμενά μας προσβάλλουν ανθρώπους. Αν το πούμε, αν το καταλάβουμε, μπορούμε να περιμένουμε αργότερα τη συγχώρεση. Η συγχώρεση δεν διεκδικείται ούτε επιβάλλεται».

xeilakis.jpg

Με τον παρουσιαστή να απαντά: «Η συγχώρεση έχει να κάνει και με την ειλικρίνεια του ανθρώπου που αντιλαμβάνεται το λάθος του. Αν το κάνεις θεατρινίστικα, μπορεί να μη σε συγχωρήσει ποτέ κανένας. Αν το κάνεις ειλικρινώς και πείσεις τον κόσμο ότι πραγματικά ήταν λάθος ανθρώπινο και όχι ηθελημένο, είναι σίγουρο ότι θα συγχωρεθείς».

Λιάγκας για Μπάλντοκ: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε. Έπεσα σε παγίδα»

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-11102024-10608-mm.jpg

Ο Αιμίλιος τότε απάντησε: «Αν ξανακυλήσεις στο ίδιο λάθος, προφανώς καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συγχώρεση. Γιατί πια είναι ένα δεδομένο δικό σου. Είναι από την αρχή, το έχεις μέσα σου και απλά το επαναλαμβάνεις διαρκώς, ακόμα και αν έχεις ζητήσει συγγνώμη. Επειδή έχουμε δημόσιο λόγο, πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί.

to-proino1.jpg

Προς Θεού, δεν ξεκινάω κάτι για το πω εσένα, περισσότερο για μένα μιλάω. Γιατί κι εμε΄να πολλές φορές ο δημόσιος μου λόγος με έχει φέρει αντιμέτωπο με αυτό. Προσπαθώ όμως, ο δημόσιος μου λόγος να έχει σταθερά επιχειρήματα. Αυτό με βοηθάει την επόμενη φορά που θα ξαναμιλήσω».

Διαβάστε επίσης:

Μπάλντοκ - Ξέσπασε ο Οικονόμου για Λιάγκα: «Χυδαιότητες, αθλιότητες... Η Ένωσή μας να βάλει φρένο»

Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Ο Γιώργος έχει απέναντί του τον κόσμο αλλά δεν μπορούσαμε & να το αγνοήσουμε»

Λιάγκας-Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον σάλο για τον Μπάλντοκ & η ενόχληση-Τι του ζητήθηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved