Διάφανη Αγάπη – Παπαδοκωνσταντάκης: «Η διαδικασία των γυρισμάτων είναι τεράστιο σχολείο»
GEORGE XANTHINAKIS
Media

Διάφανη Αγάπη – Παπαδοκωνσταντάκης: «Η διαδικασία των γυρισμάτων είναι τεράστιο σχολείο»

Για το πώς επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική, πώς σχολιάζει τη νέα γενιά ηθοποιών και για τα social media, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.

Ως πιτσιρίκι ήσασταν παπαδάκι, πώς νιώσατε τα πρώτα σκιρτήματα για να γίνετε ηθοποιός;

«Θυμάμαι μου έκανε εντύπωση ότι μαζευόταν κόσμος εκεί για να γίνει κοινωνός μιας ιερής τελετουργίας. Βρέθηκα πολλές φορές στο ιερό και είδα εκ των έσω πώς γίνεται η λειτουργία. Σαν να λέμε στα παρασκήνια. Έγινα μέρος μιας παράστασης που είχε συμβάν, αρχή μέση και τέλος. Το θέατρο είναι φτιαγμένο με παρόμοια υλικά. Οι γονείς μου με πήγαιναν και σε παραστάσεις. Με παρακίνησαν να γίνω ηθοποιός. Θεωρώ πως η φύση, η πίστη σε κάτι ανώτερο και η τέχνη είναι οι βάσεις μας. Εκεί πρέπει να ψάχνουμε στις κρίσιμες στιγμές».

Διάφανη Αγάπη: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ανυπομονούμε για το δεύτερο

Markos-Papadokwnstantakhs2.jpg

Η νέα γενιά ηθοποιών έχει απενοχοποιήσει την τηλεόραση;

«Εδώ το έκανε η παλιά γενιά, που ήταν πιο απόλυτη. Υπάρχει μια τάση των νέων ηθοποιών προς την τηλεόραση θεωρώ κυρίως για βιοποριστικούς λόγους. Όμως, η ίδια η διαδικασία των γυρισμάτων είναι τεράστιο σχολείο και πιστεύω πως είναι ένας λόγος ακόμα που κινεί τους ηθοποιούς προς αυτόν το χώρο. Η επαφή με την κάμερα».

Θα χαρακτηρίζατε επίπλαστη την οικειότητα που προσφέρουν τα social media;

«Το μόνο πού με προβληματίζει είναι ότι σαν να αδρανοποιεί μια πηγή ζωής μέσα του, που του λέει ζήσε, ερωτεύσου, πράξε. Δεν συμβαίνει βέβαια σε όλους. Είναι νομίζω θέμα της διαχείρισης στη χρήση που κάνουμε».

1695736656697-865934048-papadokon-(1).jpeg

Επί σκηνής θα σας δούμε τη νέα σεζόν;

«Στο έργο “True West” του Σαμ Σέπαρντ σε σκηνοθεσία της αγαπημένης Έλενας Καρακούλη, στο θέατρο “Χώρα”. Θα παίζω με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς και φίλους Νίκο Ψαρρά, Νέστορα Κοψιδά και την Αλεξάνδρα Παντελάκη».

Πηγή Τηλεθεατής

Διάφανη αγάπη - Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Ήθελα να δουλέψω σε ένα πρότζεκτ με ποιότητα σαν αυτό»

Διάφανη αγάπη: Η νέα σειρά του Alpha έχει μεταφυσικά στοιχεία

Διάφανη Αγάπη: Θλίψη, πόνος, θάνατος- Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved