Media

Διάφανη Αγάπη–Παπαδοκωνσταντάκης:Είχα ερωτηματικό για το αν το κοινό μπορεί να δει μια τέτοια σειρά

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης είναι ένας από τους πολύ καλούς λόγους για να παρακολουθήσει κανείς την αισθηματική σειρά μυστηρίου του ALPHA «Διάφανη αγάπη», καθώς στην ερμηνεία του, αν και υποδύεται ένα φάντασμα, η εκφραστική του πλαστικότητα δεν έχει ίχνος υπερβολής, με το συναίσθημα να διαπερνά το γυαλί της μικρής οθόνης.

Υπήρξε ως δεύτερη σκέψη το ερώτημα αν το ελληνικό κοινό είναι έτοιμο να δει μια σειρά σε απόλυτη ρεαλιστική βάση μέσα από ένα μεταφυσικό πρίσμα;

«Ομολογώ ότι υπήρξε και απορούσα πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Η “Διάφανη αγάπη” είναι διασκευή μιας απόλυτα επιτυχημένης ιταλικής σειράς, με τίτλο “La porta rossa" (Η κόκκινη πόρτα) και δεν έχει υπερβολές. Ολα συμβαίνουν και κινούνται με ένα κώδικα πραγματικό. Ωστόσο, όπως συνέβη και με τη “Μάγισσα", είχα ένα ερωτηματικό για το αν το κοινό μπορεί να δει μια σειρά τόσων προκλήσεων. Προσωπικά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Γι’ αυτό και δέχτηκα την πρόταση».

Διάφανη Αγάπη: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ανυπομονούμε για το δεύτερο

Και έτσι κάπου στα μέσα του καλοκαιριού μπήκε στη ζωή σας ο Στέφανος Λεοντής.

«Πολύ πιο πριν. Άρχισα να δουλεύω τον ρόλο από τις αρχές Μαΐου και να φαντάζομαι πώς είναι να βουτάω στη ζωή ενός τέτοιου ήρωα και να βλέπω σε αυτόν συμπεριφορές και αντιδράσεις που δεν ξέρω αν τις έχω μέσα μου. Κι ενώ νόμιζα ότι πρόκειται για τον ρόλο ενός σκληροτράχηλου ευφυή αστυνομικού τελικά είναι ένας άνθρωπος που δεν μίλησε ποτέ του, δεν εξομολογήθηκε τι έχει στην καρδιά και το μυαλό του και ήρθε η ώρα όλα αυτά να τα κάνει στη φάση που βρίσκεται, στη μετά θάνατον ζωή. Και ίσως να τα κατανοήσει κι αυτό είναι το σημαντικό. Μπαίνει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Βλέπει ότι τελικά δεν γνώριζε τους δικούς του ανθρώπους και ότι ήταν επί της ουσίας τυφλός. Διαπιστώνει ότι δεν έχει φίλους γιατί δεν μπήκε ποτέ στη θέση τους και στη διαδικασία να τους καταλάβει».

Έπαιξε σε αυτό ρόλο το γεγονός ότι μεγάλωσε ορφανός σε δημόσιο ίδρυμα, οπότε δεν ξέρει τι σημαίνει οικογένεια;

«Ισχύει. Δεν γνώρισε τι θα πει αγκαλιά και δεν πήρε αγάπη. Όταν ενηλικιώθηκε τον ανέλαβε ένας αστυνομικός, ο Νίκος Ραγκούσης, και τον έβαλε στο σώμα. Τον μεγάλωσε σκληρά και δεν είχε αυτό που λέμε οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά. Οπότε δεν μπορούσε να τα αναγνωρίσει στους γύρω του. Η πιο κοντινή μορφή οικογένειας είναι η σχέση που είχε με τον μέντορά του, που τον είχε σαν γιο του καθώς έβλεπε σε αυτόν τον εαυτό του σε μικρότερη ηλικία»

Πηγή tv24

Διάφανη Αγάπη: Θλίψη, πόνος, θάνατος- Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Διάφανη αγάπη: Έρωτας, μυστήριο και θάνατος στη νέα σειρά

Διάφανη αγάπη - Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Ήθελα να δουλέψω σε ένα πρότζεκτ με ποιότητα σαν αυτό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved