Media

Διάφανη Αγάπη – Παπαδοκωνσταντάκης: Δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Για τη συνεργασία του με το εξαιρετικό καστ στη σειρά Διάφανη Αγάπη αλλά και για τον ήρωά του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.

«Με τη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου ήμασταν μαζί στη σχολή και είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μας, γιατί είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω υποκριτικά κι έχουμε χημεία. Για τον Νίκο Ψαρρά τι να πω: Συνεχίζουμε παρέα από τη "Μάγισσα" και φέτος είμαστε μαζί και στο θέατρο. Η Άννα Μάσχα, ο Μιχάλης Σαράντης, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Μιχάλης Οικονόμου και όλοι οι συνάδελφοι είναι ένας κι ένας. Κι έχουμε κι ένα εξαιρετικό σκηνοθέτη, τον Σπύρο Ρασιδάκη. Δεν είχα ξαναδουλέψει μαζί του κι έχω μείνει άφωνος. Είναι από τους ανθρώπους που φέρνουν ποιότητα στην ελληνική τηλεόραση. Είναι λιτός και περιεκτικός ταυτόχρονα με πολύ ωραία ματιά και δυνατό συναίσθημα»

Διάφανη Αγάπη: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ανυπομονούμε για το δεύτερο

Σε μια άκρως ρεαλιστική συνθήκη καλούμαστε να δούμε να εξελίσσεται μια διαφορετική ιστορία. Και ο ήρωας πληρώνει το λάθος της παρορμητικότητας του διπλά. Χάνει τη ζωή του, αλλά και τη χαρά του να γίνει πατέρας.

«Όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα του, η Αννα, είναι έγκυος στο παιδί του κι εκείνος δεν είναι μαζί της, αυτό είναι μαχαιριά στην καρδιά. Γιατί ενώ ο Στέφανος δεν ήθελε να κάνει οικογένεια, μετά θάνατον διαπιστώνει ότι τελικά και το επιθυμούσε και θα γινόταν πολύ καλός γονιός. Είναι όλα αυτά τα λάθη που κάνουμε στη ζωή μας, δεν τα διορθώνουμε και τα προσπερνάμε».

Οπότε αυτό που τελικά αποκομίζουμε από τη σειρά είναι ότι... δεύτερη ζωή δεν έχει.

«Έτσι είναι. Δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία και καλό είναι να μπαίνουμε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Ο Στέφανος είναι σε μια τέτοια πορεία, στην αυτογνωσία και τη μετάνοια Όσον αφορά την Άννα, καλείται να πάρει απόφαση γιο το αν θα κρατήσει ή όχι το παιδί κι αυτό για τον Στέφανο είναι πολύ σκληρό»

Πηγή tv24

Διάφανη Αγάπη: Θλίψη, πόνος, θάνατος- Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Διάφανη αγάπη: Έρωτας, μυστήριο και θάνατος στη νέα σειρά

Διάφανη αγάπη - Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Ήθελα να δουλέψω σε ένα πρότζεκτ με ποιότητα σαν αυτό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved