Σαν ψέμα: Η πιο γλυκιά ιστορία επιστρέφει στο OPEN - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

Σαν ψέμα: Η πιο γλυκιά ιστορία επιστρέφει στο OPEN - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η τρυφερή ιστορία της μικρής Αλίκης επιστρέφει και η σειρά «Σαν ψέμα», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, μας επιφυλάσσει μια συναρπαστική συνέχεια με πολλές ανατροπές!

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 20.00 στο OPEN και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, η σειρά που ξεχώρισε την περυσινή σεζόν και μας γέμισε με όμορφα και τρυφερά συναισθήματα, έρχεται με πολλές εκπλήξεις, πολλή δράση, αλλά και με τους πρωταγωνιστές να είναι αντιμέτωποι με εξαιρετικά δύσκολες και δραματικές καταστάσεις που θα τους φτάσουν στα όριά τους.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Η Αλίκη, αφού μαθαίνει την αλήθεια για τη Ζωή, τη διώχνει. Παράλληλα, ο Τζώρτζης, αποκρύπτει από τον Πέτρο, την κλοπή των σχεδίων από την εταιρεία, ενώ η Μελίνα ανακοινώνει πως δεν θα πάει στην Αμερική και προσπαθεί να πουλήσει τις μετοχές της στον Πέτρο. Ένα γράμμα του εξαφανισμένου Γιώτη, που ζητάει να μην τον ψάξουν, φέρνει αναστάτωση στην οικογένεια. Η Μελίνα, προτείνει στη Χριστίνα, συμμαχία εναντίον του Πέτρου.

SAN-PSEMA_.jpg

Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Ένα άρθρο που αποκαλύπτει το ψέμα του Πέτρου σχετικά με τη μητέρα της Αλίκης αναστατώνει την εταιρεία. Ο Πέτρος, εξηγεί στην Αλίκη όλη την αλήθεια για τη Ζωή και η Αλίκη μαλακώνει και της τηλεφωνεί. Ο Πέτρος μαθαίνει για τα κλεμμένα σχέδια, κατηγορεί τον Τζώρτζη και τον διώχνει. Εντωμεταξύ, η Νανά μαθαίνει πως ο Αντώνης είναι γιος του Ιορδάνη και απογοητεύεται. Η Χριστίνα πληροφορείται πως ο Πέτρος ετοιμάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή και αποφασίζει να μη φύγει για τη Γαλλία.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Ο Πέτρος και η Ζωή δέχονται επίσκεψη από τη Χριστίνα, η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει στην Αλίκη πως είναι η μητέρα της. Ο Σταύρος, καταρρακώνεται όταν μαθαίνει για την αρρώστια της Ασπασίας, ενώ η Μελίνα, εκβιάζει την Ασπασία, όταν πληροφορείται την πραγματική της ταυτότητα. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα επιστρατεύει κάθε μέσο για να διεκδικήσει την κηδεμονία της Αλίκης.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Η Χριστίνα κερδίζει την προσωρινή επιμέλεια και πηγαίνει να πάρει την Αλίκη από το σπίτι της, ενώ η Ζωή και ο Πέτρος, προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση. Ο Πέτρος ξεσπά, όταν συνειδητοποιεί πως η Μελίνα εξαγόρασε το μεγαλύτερο ποσοστό της εταιρίας. Την ίδια στιγμή, η Ζωή και τα αδέρφια της συγκλονίζονται, όταν μαθαίνουν ποια είναι η πραγματική τους μητέρα.

«ΣΑΝ ΨΕΜΑ» : Από Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 στο OPEN!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved