Media

Κιούσης: «Σαφέστατα είμαι καλύτερος από τον Σφήνο! Ενδυματολογικά ανώτερος, χιουμοριστικά υπερτερώ»

Ο Θάνος Κιούσης έχει αλλάξει την απογευματινή τηλεοπτική συνήθεια με το τηλεπαιχνίδι «5X5» στον ΑΝΤ1.

Πώς είναι όμως η καθημερινότητά του με γυρίσματα για το παιχνίδι και πόσο πιστεύει ότι υπερτερεί του Τόνι Σφήνου με τον οποίο έχει μία ξεκάθαρη αντιπαλότητα; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Πρεμιέρα σήμερα το 5Χ5 με τον Θάνο Κιούση - Οι αλλαγές που θα δούμε

«5X5» για μία ακόμη χρονιά. Τι κάνετε για να ανανεώνετε το δικό σας ενδιαφέρον;

Ανυπομονώ να πάω για γύρισμα, γιατί κάθε φορά είναι ένα καινούργιο επεισόδιο με καινούργιους παίκτες. Πέραν αυτού, νιώθω τόσο ωραία στο τηλεπαιχνίδι, διασκεδάζω με αμείωτο ενδιαφέρον και είμαι πολύ φαν του αντίστοιχου αμερικανικού. Νιώθω ερωτευμένος με το «5X5».

Περιμένατε να πάει τόσο καλά και να το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος;

Περίμενα και ήθελα να αγαπηθεί από το κοινό όσο το αγαπώ και εγώ. Χαίρομαι πολύ για τα πολύ καλά σχόλια που ακούω από όλες τις ηλικίες και για την επιτυχία που γνωρίζει.

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που σας έκανε να γελάσετε πολύ ή να σας φέρει σε δύσκολη θέση;

Ζω για τις στιγμές που κάποιος θα πει κάτι πάρα πολύ αστείο, όπως μια φορά σε έναν τελικό που ο παίκτης έπρεπε να απαντά πολύ γρήγορα και στην ερώτηση «πείτε μας κάτι που αλλάζουμε μία φορά τον μήνα» απάντησε «εσώρουχο»! Είναι δύσκολο να με φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση γιατί στο παιχνίδι όλα τα αντιμετωπίζω με χιούμορ.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον ΑΝΤ1;

Είναι μια συνεργασία στην οποία μπορώ να προτείνω και να συζητήσω ό,τι με ενδιαφέρει ή με απασχολεί και το κανάλι είναι δίπλα μου και με στηρίζει.

Πριν ο Θάνος κάνει τηλεπαιχνίδι, ο Τόνι είχε ήδη κάνει τηλεόραση. Ποιος είναι καλύτερος;

Σαφέστατα εγώ. Καμία σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει με έναν τραγουδιστή που νομίζει ότι ζει τα 60s-70s στο 2024 με εμένα που είμαι ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο στην τηλεόραση. Ενδυματολογικά ανώτερος, χιουμοριστικά υπερτερώ και ας μη μιλήσουμε για σεμνότητα, ευγένεια και ήθος.

Ήταν εύκολο να μας συστηθείτε ως Θάνος Κιούσης;

Δυσκολεύτηκα αρκετά να καταφέρω ως Θάνος να είμαι άνετος, να είμαι ο εαυτός μου και μου πήρε καιρό να βρω τα πατήματά μου. Θυμάμαι ακόμη πόσο τρακ είχα στην οντισιόν του «5X5» ή βλέπω τα πρώτα επεισόδια που γυρίσαμε και φαίνεται πόρο σφιγμένος ήμουν.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Κιούσης: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο με τη γυναίκα και τα παιδιά του!

5×5: Απολαυστικός Θάνος Κιούσης! Έβαλε μάσκα & βατραχοπέδιλα για το νέο του τρέιλερ

5X5 ΣΠΕΣΙΑΛ: Λαμπεροί καλεσμένοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved