Media

Μαύροι Πίνακες: Ο Μηνάς θύμα ξυλοδαρμού από τον δήμαρχο – Νέος συναγερμός στην πόλη

Μαύροι Πίνακες: Μία νέα υπόθεση συγκλονίζει την πόλη των Λευκών, όταν μία μητέρα ενημερώνει την Αστυνομία ότι η κόρη της, Μαρήλια, αγνοείται από το προηγούμενο βράδυ.Αμέσως η Άννα, ο Αλκής και η Ιόλη ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο Νίκος κλείνεται στον εαυτό του μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Ισαβέλλας με τον Μηνά.

Η Άννα επισκέπτεται τον Μηνά, ο οποίος έχει καταλήξει στο νοσοκομείο, ύστερα από ξυλοδαρμό που υπέστη από τον Νίκο. Αφορμή για το βίαιο περιστατικό ήταν η αποκάλυψη της σχέσης του διευθυντή του σχολείου με την άτυχη Ισαβέλλα, που βρέθηκε νεκρή στο δάσος, την οποία γνωστοποιεί η αστυνόμος και στην αδελφή της.

Μαύροι Πίνακες: Η πρεμιέρα και ο ενθουσιασμός στο twitter: «Καθηλωτικό»

Ωστόσο, ο Μηνάς δεν καταθέτει μήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό από τον δήμαρχο κι έτσι ο τελευταίος αφήνεται ελεύθερος. Όταν ο Νίκος επιστρέφει στο σπίτι, η σύζυγός του, η Αγάπη, προσπαθεί να τον πλησιάσει για να μάθει τι συνέβη, αλλά εκείνος είναι πολύ απόμακρος. Την ίδια στιγμή, η Ελένη, η μητέρα της μαθήτριας Μαρήλιας, ενημερώνει την Αστυνομία ότι η κόρη της αγνοείται από την προηγούμενη νύχτα. Αμέσως στο τμήμα σημαίνει συναγερμός και ο αστυνομικός διευθυντής, ο Μιλτιάδης, δίνει εντολή στην ομάδα του να ψάξει όλη την περιοχή. Λίγο μετά, η Ιόλη με τον Άλκη πηγαίνουν στο σπίτι της Άννας για να μιλήσουν με την Ειρήνη. Μάλιστα, την ενημερώνουν για την εξαφάνιση της Μαρήλιας και της κάνουν ερωτήσεις μήπως γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται.

Κάτια Γκουλιώνη: Ο ρόλος στους Μαύρους Πίνακες, η ηλικία και η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Στη συνέχεια, η Ιόλη ανακαλύπτει ότι η κοπέλα έχει πάρει τις επιστολές από το δωμάτιο της Ισαβέλλας και ζητάει εξηγήσεις. Από την άλλη, η Άννα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Νίκο, αλλά εκείνος έχει κλειστεί στον εαυτό του. Ο χρόνος κυλά και η Μαρήλια συνεχίζει να αγνοείται, όταν η Άννα λαμβάνει ένα απρόσμενο μήνυμα στο κινητό της, το οποίο δίνει νέα τροπή στην ιστορία...

Διαβάστε επίσης:

Μαύροι Πίνακες: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ... χειροκροτάμε ακόμη

Μαύροι Πίνακες: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved