Διάφανη αγάπη: Η Άννα υποπτεύεται ότι ο Στέφανος είχε κρυφή σχέση
Media

Διάφανη αγάπη: Ο Στέφανος παρευρίσκεται στην κηδεία του

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής αστυνομικής σειράς του Alpha, Διάφανη Αγάπη.

Η κηδεία του Στέφανου πραγματοποιείται σε κλίμα συγκίνησης και εκείνος βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που δίνουν το παρών για να του πουν το τελευταίο αντίο. Λίγο μετά, η Φωτεινή δέχεται να τον βοηθήσει να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης δολοφονίας του, ενώ η Άννα βρίσκει κάποια στοιχεία που την οδηγούν στην υποψία πως ο Στέφανος ίσως είχε άλλη γυναίκα παράλληλα με εκείνη.

Ισίδωρος Σταμούλης για Διάφανη αγάπη: «Θα γίνουν αποκαλύψεις για το παρελθόν του πατέρα Συμεών»

Η ώρα της κηδείας του Στέφανου φτάνει και οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αστυνομικού πηγαίνουν στην εκκλησία για να του πουν το τελευταίο αντίο σε κλίμα οδύνης και θλίψης. Ζώντας έναν εφιάλτη, ο Στέφανος παρευρίσκεται στην κηδεία του, κατά την οποία γίνεται μάρτυρας του πόνου των ανθρώπων που τον αγαπούσαν. Μάλιστα, ο ίδιος περνάει μπροστά από έναν έναν ξεχωριστά και προσπαθεί να δει αντιδράσεις και να καταλάβει ποιος τον νοιαζόταν και ποιος ήθελε το κακό του. Η Άννα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεγονός που τον πληγώνει. Κάποια στιγμή, όμως, ανάμεσα στους ζωντανούς έχει μία παράξενη συνάντηση... Συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Βεργής, ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με αυτόν, εδώ και αρκετό καιρό τον πλησιάζει για να του μιλήσει.

O άντρας λέει στον Στέφανο πώς μπορεί να παρέμβει τελικά στον κόσμο των ζωντανών. Πριν όμως προλάβει να χαρεί, του επισημαίνει πως αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να διεξαγάγει έρευνα. Εν τω μεταξύ, μαθαίνει πως η υπόθεση της δολοφονίας του στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τον έμπορο ναρκωτικών παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων του έχει κλείσει. Τότε ο Στέφανος αναγκάζεται να ζητήσει ξανά τη βοήθεια της Φωτεινής και την πλησιάζει ακόμη μία φορά ζητώντας της να σταθεί στο πλευρό του προκειμένου να ανακαλύψει ποιος και γιατί τον ήθελε νεκρό. Η κοπέλα, αυτή τη φορά, κάνει την έκπληξη και ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί απ’ αυτόν δέχεται να τον βοηθήσει.

Διάφανη Αγάπη – Παπαδοκωνσταντάκης: Δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων του Στέφανου στην Άννα, πέρα από τη βαθιά θλίψη, της δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι μπορεί να της έκρυβε ο αγαπημένος της όσο ήταν εν ζωή. Έτσι, χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν, ξεκινάει μια ανεπίσημη έρευνα για να ανακαλύψει αν υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Διάφανη αγάπη: Χαμός στο Χ με το δεύτερο επεισόδιο - Aνατριχιάζει το κοινό με την τραγική ιστορία

Διάφανη αγάπη – Σαράντης: «Eίμαι σίγουρος ότι η σειρά θα σας γοητεύσει»

Διάφανη αγάπη: Το Twitter αναζητά τον δολοφόνο του Στέφανου μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση–«Τον έφαγαν»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved