Άγιος Έρωτας – Twitter: «Την έριξε την βόμβα η Χλόη»-H αντίδραση της Θάλειας μπροστά στην αποκάλυψη
Media

Άγιος Έρωτας – Twitter: «Την έριξε την βόμβα η Χλόη»-H αντίδραση της Θάλειας μπροστά στην αποκάλυψη

Ο Άγιος έρωτας επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 16/10 και η Χλόη έγινε μάρτυρας της απιστίας του πατέρα της καθώς τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο με την ερωμένη του.

Η ίδια δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για τη Χριστίνα αλλά έσπευσε για να ενημερώσει τη Θάλεια η οποία θεωρεί ότι η Χλόη εκδικείται τον Παύλο!

Βέβαια μέσα της ξέρει πολύ καλά ότι ο Παύλος έχει παράλληλη σχέση αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Άγιος έρωτας: Ο πατέρας Νικόλαος παλεύει με τα συναισθήματά του

Το twitter έσπευσε με τη σειρά του να σχολιάσει τα πάντα:

Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/10

Ο Κλεάνθης φτάνει στο πορνείο όπου θα συμμετάσχει σε ένα παράνομο καρέ μαζί με άλλους τζογαδόρους. Η παρουσία του, όμως, θέτει σε κίνδυνο την αποκάλυψη του πατέρα Νικόλαου, που βρίσκεται εκεί για να επισκεφθεί την Πετρούλα. Η Χλόη έχει ακούσει κρυφά τον Παύλο να μιλάει στο τηλέφωνο με την ερωμένη του και αποφασίζει να το πει στη μητέρα της. Παράλληλα, ο Χάρης, συνεχίζει να αντιμετωπίζει την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του Σοφίας, που εξακολουθεί να βρίσκει τρόπους ώστε να αποφύγει να κάνει έρωτα μαζί του. Ο Παύλος στο μεταξύ ψάχνει να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από τον Θεοδώρου και καταλήγει να ζητήσει τη βοήθεια του Μπάμπη, που έχει στο συνεργείο του το αυτοκίνητο του ντετέκτιβ. Η Σμαρώ ευγνώμων για την πρόσληψη της από τον Κυριάκο στο ξενοδοχείο, αρχίζει να βλέπει επιτέλους πιο αισιόδοξα το μέλλον της οικογένειάς της. Αντίστοιχα, η τύχη φαίνεται να χαμογελάει επιτέλους και στον Κλεάνθη. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Χλόη δείχνει στον πατέρα Νικόλαο ότι την έχει πικράνει και την έχει θυμώσει η βοήθεια που πρόσφερε στον πατέρα της ώστε να τη στείλει οικότροφη. Ο πατέρας Νικόλαος, για μια ακόμη φορά, παλεύει με τα συναισθήματα του. Μόνο που αυτή τη φορά η καρδιά δείχνει να κερδίζει τη λογική.

Ο πατέρας Νικόλαος διαβεβαιώνει τη Χλόη πως θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μην φύγει απ’ τη Στέρνα και να βρεθεί εσώκλειστη σε οικοτροφείο. Η Χλόη, όμως, τον πιέζει να μάθει για ποιο λόγο θέλει τόσο πολύ να τη βοηθήσει. Η Σοφία αποκαλύπτει ιδιαίτερα φορτισμένη στη μητέρα της τον πραγματικό λόγο που δεν μπορεί να προχωρήσει ερωτικά με τον Χάρη. O Αργύρης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με τα λιγοστά λεφτά του, όταν θα βρεθεί τυχαία στον δρόμο του ο Πέτρος Παυλίδης, ο μικρότερος γιός του Κυριάκου. Η Θάλεια επηρεάζεται απ’ τα λόγια της Χλόης, πως ο άντρας της διατηρεί δεσμό με άλλη γυναίκα κι αποφασίζει να ζητήσει ξανά τη βοήθεια του Θεοδώρου. Ο Παύλος, όμως, είναι έτοιμος να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατευτεί αυτός και η οικογένεια του απ’ τον ενοχλητικό ντετέκτιβ.

Άγιος Έρωτας: Αποχώρηση βόμβα από τη σειρά - Η πρώτη αντίδραση της πρωταγωνίστριας, Δανάης Παππά

Άγιος Έρωτας: Έγκυος ο Χλόη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved